UŽIVO: Zvezda - Real Madrid

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda - Real Madrid

Crvena zvezda u utakmici 29. kola Evrolige igra protiv Real Madrida. Duel protiv velikana iz Španije je poslednji za crveno-bele u elitnom takmičenju pred svojim navijačima Crvena zvezda u utakmici 29. kola Evrolige igra protiv Real Madrida. Duel protiv velikana iz Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je poslednji za crveno-bele u elitnom takmičenju pred svojim navijačima.Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da ekipa, bez obzira što je za vikend čeka "majstorica" protiv Mornara u polufinalu ABA lige, u duel sa madridskim Realom u Evroligi ulazi bez kalkulisanja. - Protiv Reala zatvaramo sezonu u Evroligi pred našim navijačima. U obavezi samo da se časno i dostojanstveno oprostimo od dobre sezone u kojoj je ostvareno velikih 11 pobeda. Pokušaćemo da protiv Reala popravimo skor, iako igramo sa timom kome se ne preti", rekao je Alimpijević.Real Madrid vodi veliku bitku sa Panatinaikosom za četvrto mesto i prednost domaćeg terena u doigravanju, što je motiv više za Špance večeras.Tekstualni meč iz dvorane “Aleksandar Nikolić” možete pratiti na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dončić trojkom rastužio borbenu Zvezdu!

Izvor: B92, 30.Mar.2018

Trojkom fenomenalnog Luke Dončića u poslednjoj sekundi košarkaši Real Madrida savladali su Crvenu zvezdu sa 82:79 u 29. kolu Evrolige. Real je u Beogradu vodio pola sata, ali je bio na korak od drugog poraza od crveno-belih jer je ekipa Dušana Alimpijevića napravila veliki preokret početkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.