UŽIVO: Zadar - Crvena zvezda 10:13 (10. minut) Crveno-beli bi da sruše tradiciju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zadar - Crvena zvezda 10:13 (10. minut) Crveno-beli bi da sruše tradiciju

Crveno-beli jure petu recku na Jadranu ove sezone. Pred Crvenom zvezdom je težak ispit i tradicionalno neugodno gosotvanje Zadru. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz dvorane "Krešimir Ćosić".

Adut crveno-belih: Bek Stefan Jović

 

 

Dodatno opterećenje pulenima Dejana Radonjića može da predstavlja poraz u Evroligi od Neptunasa, kao i dugo putovanje iz Litvanije.

 

8. minut >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - Ponovo gosti prave mini seriju 5:0. marjanović i Kanlinić odmakli su Zvezdu na šest poena prednosti.

5. minut - Kapiten gostiju Luka Mitrović inicirao je seriju 5:0, koju je prekinuo Ramljak.

3. minut - Festival promašaja na obe strane. Za dva minuta igre viđen je samo jedan poen crveno-belih sa penala. A sada Sobin postiže prve poene iz igre.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA:

ZADAR: Bašić, Šegarić, Ivanov, Kraljević, Vraneš, Sango, Sobin, Širko, Bubalo, Ramljak , Bošnjak, Florens.

CRVENA ZVEZDA: Vilijams, Rebić, Dangubić, Mitrović, Lazić, Blažič, Kalinić, Marjanović, Tejić, Dženkins, Jović, Cirbes.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Zadar - Crvena zvezda 12:15 (11. minut) Crveno-beli bi da sruše tradiciju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2014

Crveno-beli jure petu recku na Jadranu ove sezone. Pred Crvenom zvezdom je težak ispit i tradicionalno neugodno gosotvanje Zadru. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz dvorane "Krešimir Ćosić"...Adut crveno-belih: Bek Stefan Jović.. ..Dodatno opterećenje pulenima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.