Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2023, 16:56

(UŽIVO) VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA: Bahar iznenadio startnom postavom

Crveno-bele očekuje teško gostovanje u Novom Sadu Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Vojvodine u 16. kolu Superlige Srbije koja počinje u 16 časova. Crveno-beli imaju minus od šest poena u odnosu na vodeći Partizan, a ovog popodneva će igrati sa Lalama na „Karađorđu“. Vojvodina nije izgubila na četiri poslednja meča u Superligi Srbije zbog čega ... Read more
The post (UŽIVO) VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA: Bahar iznenadio startnom postavom appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(POLUVREME) VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA: Bukari je danas nezaustavljiv, crveno-beli idu sa vođstvom na odmor (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2023

Crveno-beli vode u vatrometu golova na „Karađorđu“ Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Vojvodine u 16. kolu Superlige Srbije koja počinje u 16 časova. Crveno-beli imaju minus od šest poena u odnosu na vodeći Partizan, a ovog popodneva će igrati sa Lalama na „Karađorđu“. Vojvodina nije...

Nastavak na HotSport.rs...

Bahar: Spremni smo za Jang Bojs

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2023, 13:51

Važnu pobjedu su fudbaleri Crvene zvezde izvojevali protiv Vojvodine u Novom Sadu u okviru 16. kola Superlige Srbije (1:2)

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.