UŽIVO: Spartak - C. zvezda (14.30) Šampioni u blatu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Spartak - C. zvezda (14.30) Šampioni u blatu

Crvena zvezda nastavlja borbu za šampionsku titulu. Crveno-beli gostuju Spartaku u Subotici, gde su prethodnih godina imali dosta problema, a dodatni razlog za brigu treneru Nenadu Lalatoviću i njegovim izabranicima je loš teren na severu Bačke. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz Subotice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Spartak – Crvena zvezda 1:3, Lazić i Ristić ubijali Golubove, Georgijević vratio neizvesnost, ali Jović overio bodove (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2015

Uz portal MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa Gradskog stadiona..78. minut: Jović overava pobedu Zvezde...35 minut: Vraća se neizvesnost u Subotici. Konačno je domaćin napravio jednu "krštenu" akciju. Posle centaršuta sa leve strane  Georgijević je sačekao loptu na drugoj stativi i lagano...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.