UŽIVO: Rad-Crvena zvezda 0:0

Izvor: Večernje novosti, 17.Mar.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Rad-Crvena zvezda 0:0

Crveno-beli gostuju na Banjica u okviru 27. kola Superlige Crvena zvezda želi da produži savršen niz bez poraza. Priliku da nastavi seriju dobrih rezultata imaće danas na Banjici. Izabranici Vladana Milojevića gostuju ekipi Rada, a zbog problema sa povredama trener gostiju neće moći da računa na Boaćija, Marina, Gobeljića, Rodića, Jevtovića i Čaušića. - Igramo poslednji meč pred reprezentativnu pauzu, ne očekujemo da će biti lako. Na njihovom terenu nikada nije lako, ali je naš cilj poznat – rekao je Milojević. Dešavanja sa meča pratite na sajtu „Novosti“.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Perfekcionista Milojević: Postoje stvari koje moramo da popravimo

Izvor: MozzartSport.com, 17.Mar.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je ostvarenom pobedom nad Radom u 27. kolu Superlige, kojom su njegovi izabranici zadržali sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša. Crveno-beli su se domogli vrlo važnog trijumfa pred reprezentativnu pauzu, koja će prijati...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.