UŽIVO Buker ugasio i poslednju Zvezdinu nadu

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 20:35

UŽIVO Buker ugasio i poslednju Zvezdinu nadu

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz u Minhenu protiv Bajerna rezultatom 74:66 u meču 27. kola Evrolige.

Crveno-beli su 17. porazom u sezoni ostali i bez poslednje nade da će moći da se umešaju u borbu za plej-in, pogotovo kada se na umu ima težak raspored koji im predstoji.

Igrači Janisa Sferopulosa su sjajno ušli u meč, ali osim uvodnih nekoliko minuta, malo šta smo videli od njih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Trener Bajerna Pablo Laso je posle meča i govorio o tri minuta na početku tokom kojih je njegov tim izgledao loše, ali su zato u preostalih 37 kontrolisali meč.

Njegov kolega sa druge strane je, uprkos porazu, video i neke dobre stvari u igri Zvezde, iako je istakao da produkcija u napadu mora da se popravi.

Heroj Bavaraca je bio Devin Buker koji je odigrao najbolji meč ove sezone završivši ga sa 22 poena, motivisan time što mu je porodica ovih dana boravi u Minhenu.

Bajern se sa ovom pobedom uključio u borbu za plej-in, sa jednom pobedom manje od Partizana i Valensije koji se u ovom trenutku bore za 10. mesto.

Tok utakmice i reakcije po njegovom okončanju ste mogli da pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.