UŽIVO: Monako - Zvezda 6:17, 10. minut

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Monako - Zvezda 6:17, 10. minut

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Monaku u utakmici drugog kola Grupe A Evrokupa Košarkaši Crvene zvezde gostuju Monaku u utakmici drugog kola Grupe A Evrokupa.Oba rivala su na startu takmičenja zabeležila pobede. Crveno-beli su u Beogradu savladali Ulm 88:73, dok je francuski predstavnik bio uspešan na gostovanju Breši - 80:68. Zvezda je ove sezone dobila svih šest utakmica, koje je odigrala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Prvo je osvojila ABA Superkup u Laktašima, a i u uvodu ABA lige nije napravila nijednu grešku - pobedila je Cibonu (78:68) i Budućnost (87:71). Monako je u francuskom prvenstvu odigrao četiri meča i ima polovičan učinak.Tekstualni prenos meča iz Monte Karla možete pratiti na sajtu “Novosti”.PRVA ČETVRTINANervozan početak meča za oba tima. Serija promašaja dva puta Lazić, pa Reglend na jednoj strani, Nidam i Kikanović na drugoj. Tek posle više od tri minuta Kikanović je prekinuo seriju promašaja. Faje ne vraća na drugoj strani. Katastrofalan početak Zvezde i Tomić je morao da uzme minutu odmora - 4:0 u 4. minutu.Ni kratak predah nije pomogao crveno-belima, Regland promašuje zicer. Ni Monako ne briljira, a onda Faje pogađa jednu trojku iz očaja u 6. minutu - 4:3. Čović menja Reglanda, koji je indisponiran na startu meča. Francuzi promašuju i zicere. Igra se loše na obe strane. Nidam nije ni senka igrača iz Mornara.Zvezda vodi u 8- minutu - 4:5. Posle toga sledi i trojka Berona, gosti su se probudili, a Kikanović odgovara na drugoj strani - 6:8. Odžo dominira pod košem Monaka, pa greška Džonsa i laki poeni Berona - 6:12. Filipovski mora da traži tajm-aut.Posle lošeg starta Zvezda se probudila. Simanić zakucava i serija gostiju i dalje traje , a trojka Peperoglua definitivno baca Francuze na pod 6:17.DRUGA ČETVRTINA

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CRVENO-BELI ZADOVOLJNI SAMO POBEDOM: Ružna utakmica u Monaku! Tomić čestita na preokretu

Izvor: Kurir, 10.Okt.2018

Trener Milan Tomić i košarkaši Crvene zvezde prezadovoljni su pobedom na gostovanju Monaku iako su svesni da nisu igrali kako su želeli.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.