Uživo: Radonjićeva četa igra za istoriju ABA lige, MZT - Zvezda

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Radonjićeva četa igra za istoriju ABA lige, MZT - Zvezda

Košarkaši Crvene zvezde gosti su MZT-u u Skoplju u poslednjem meču 13. kola ABA lige, a dešavanja sa duela čiji je početak zakazan za 20.30 možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crveno-beli ne znaju za poraz na Jadranu ove sezone, nanizali su 12 pobeda, a s obzirom na samopouzdanje koje krasi pulene trenera Dejana Radonjića teško je očekivati da će MZT moći da im pomrsi račune u nameri da prestignu Olimpiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prethodno, Zvezda je postala prvi srpski klub koji je u drugu fazu Evrolige otišao sa pozitivnim učinkom (6-4), zahvaljujući pobedi nad Laboralom u Pioniru. U poslednjih osam mečeva, tim Dejana Radonjića poražen je samo od Olimpijakosa na gostovanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: MZT - Crena zvezda? Pada li rekord u Skoplju?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014

Crveno-beli žele da sruše rekord Olimpije! Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Skoplju MZT-u, u poslednjem meču 13. kola ABA lige. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz glavnog grada Makedonije.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.