Zvezda dobila rivale po meri: Poljaci ili Slovaci!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila rivale po meri: Poljaci ili Slovaci!

Ukoliko eliminiše litvansku Suduvu, šampion Srbije borić se u 3. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona protiv boljeg iz sudara prvaka Poljske i Slovačke.

Prvak Litvanije, pa bolji iz dvomeča između šampiona Poljske i Slovačke.

Fudbaleri Crvene zvezde, dan pred prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Suduvom na "Rajku Mitiću" (20.30), saznali su da će u slučaju pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz sudara Legije iz Varšave i Spartaka iz Trnave.

Prolazak i kroz treće kolo "čistilišta" na putu ka Ligi šampiona, ujedno, znači i sigurno učešće u Ligi Evrope pre ulaska u poslednju, plej-of rundu.

Šampion Srbije mogao je da se sastane i sa Salcburgom, boljim iz meča Seltik - Rozenborg, Astana - Midtjiland i Karabag - Kukeši, pa se može reći da svi u Ljutice Bogdana mogu da budu zadovoljni ishodom žreba. Ovaj par, Legija - Spartak, bio je često i onaj koji su zvezdaši često priželjkivali uoči današnjeg žreba u Nionu.

Uskoro opširnije...

NAJAVA ŽREBA

Foto: uefa.com/screenshot

Utoliko, fudbaleri Crvene zvezde pripremaće se za utakmicu sa Suduvom u utorak u 20.30 na "Rajku Mitiću" pokušavajući da ne misle na ono što će uslediti u slučaju pobede posle 180 minuta borbe sa litvanskim šampionom.

A, uslediće poslednja prepreka do jeseni u Evropi i pretposlednja do jeseni u Evropi u najjačem društvu. UEFA jeste menjala sistem kvalifikacija i povećala broj sigurnih "bogatih" učesnika, ali i daje važi pravilo da prolaz kroz 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona znači ulazak u plej-of rundu sa osiguranim učešćem u grupnoj fazi Lige Evrope.

Do Lige Evrope, momci trenera Vladana Milojevića imaće priliku da stignu i u slučaju eliminacije od Suduve (o, kojoj u Ljutice Bogdana niko ne razmišlja), zbog čega će biti interesantan i žreb za 3. rundu kvalifikacija za LE u stazi šampiona zakazan za 12.45.

Ostanite uz Mondo, pratićemo žreb UŽIVO, baš kao i onaj od 14.00 kada će naredne rivale saznati srpski predstavnici u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Partizan, Spartak i Radnički (staza pratilaca).

/SVE ŠTO TREBA DA ZNATE PRED ŽREB: ZVEZDA, PARTIZAN, SPARTAK, RADNIČKI/

Uskoro opširnije...

Potencijalni rivali Crvene zvezde u 3. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona (7. i 8. avgust - 14- avgust):

Zvezdaši, ko od ovih timova DA, a ko NE?

Iz minuta u minut:

12:07 - Salcburg - Škendija/Šerif Tiraspolj.

12:07 - Seltik/Rozenborg (domaćin u prvoj) protiv AEK-a iz Atine.

12:06 - Počinje!

12:05 - Svi timovi na stazi šampiona igraće prve utakmice 3. runde u utorak, 7. avgusta, a revanš sedam dana kasnije, 14. avgusta. Staza pratilaca igraće se 8. i 14. avgusta.

12:03 - Direktor UEFA Marketi vodiće žreb, u kom će učestvovati četiri bivša prvaka Evrope od kojih je Crvena zvezda jedan.

11:57 - UEFA će prenositi žreb i na društvenim mrežama.

Twitter Embed Code

Their #UCL journey starts today! ️

Who will reach the group stage? pic.twitter.com/5W99kkONg7

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) July 23, 2018

Their #UCL journey starts today! ️Who will reach the group stage? pic.twitter.com/5W99kkONg7— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) July 23, 2018

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako Suduva iznenadi Zvezdu " crveno-beli mogu opet na Spartaks!

Izvor: B92, 23.Jul.2018

Crvena zvezda saznala je i potencijalne rivale ukoliko se dogodi iznenađenje i litvanska Suduva izbaci srpskog šampiona iz kvalifikacija za Ligu šampiona...U tom slučaju Zvezda bi sezonu na međunarodnoj sceni nastavila u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...Potencijalni rivali crveno-belima...

Nastavak na B92...

I ovo je moguće: Zvezda - Spartaks, opet!?

Izvor: Mondo, 23.Jul.2018

Crveno-beli su već izbacili rivala iz Jurmale u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, u Letoniji je bilo 0:0, na "Rajku Mitiću" prošlog utorka 2:0, a potom je žreb u Nionu imao nesvakidašnji ishod...O porazu od Suduve niko ne razmišlja u Ljutice Bogdana, ali.....ako bi se to dogodilo,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.