UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan 3:1 (56. minut)! GOOL Katai

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan 3:1 (56. minut)! GOOL Katai

Fantastičnim golom Uga Vijeire, u 49. i Aleksandra Kataija u 55. minutu, Zvezda vodi protiv Partizana 3:1, u 149. večitom derbiju.

Za crveno-bele neće igrati iskusni Luković, koji je dugo odsustvovao zbog povrede. On će šansu da čeka sa klupe. Trenera Božovića raduje povratak Argentinca Luisa Ibanjeza. S druge strane, Bugarin Valerij Božinov se oporavio posle povrede članka, ali je na klupi za rezerve. U špicu biće samo Kamerunac Abubakar Oumaru, koji ima veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << motiv protiv bivšeg kluba. Za Partizan debituju i najnovija pojačanja, Alen Stevanović i Nikola Leković.

49. minut - GOOL, Vijeira opet - 2:1. Fantastičan šut Portugalca sa 25 metara. Lopta se od prečke odbila u mrežu crno-belih.

45+1. minut - Završeno je prvo poluvreme.

45. minut - GOOOL, Stevanović je izjednačio. Debitant u crno-belim dresu se iskupio za promašen zicer. Odlilčna asistencija Babovića.

26. minut  - GOOOL, Ugo Vijeira je doveo Zvezdu u vođstvo. Lep gol Portugalca. Izašao je sam ispred Živkovića i lepo "podbo" loptu, koja je završila pod prečku. Odlična asistencija Plavšića.

21. minut - Marko Petković je bio u solidnoj šansi, ali pored gola. Zvezda zasad konkretnija od rivala.

5. minut - Katai je imao veliku šansu za Zvezdu, ali je šutirao pored gola iz izgledne prilike. Otvoreno na startu meča.

2. minut - Prvi opasan napad je imao Oumaru, ali je šutirao iznad gola Kahrimana.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez, Grujić, Donald, Plavšić, Katai, Srnić, Vijeira.

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Ćirković, Balažic, Leković, Brašanac, Ilić, Babović, Stevanović, A. Živković, Oumaru.

Crvena Zvezda - Partizan #Delije pic.twitter.com/N7jgdEXjso— Српски Навијачи (@SerbianUltras) September 12, 2015

Grobari Crvena Zvezda - Partizan 12.09.2015. pic.twitter.com/uARijin9jW— Српски Навијачи (@SerbianUltras) September 12, 2015
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan 2:1 (55. minut)! Golčina Vijeire

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015

Fantastičnim golom Uga Vijeire, u 49. minutu, Zvezda ponovo vodi protiv Partizana, u 149. večitom derbiju...Za crveno-bele neće igrati iskusni Luković, koji je dugo odsustvovao zbog povrede. On će šansu da čeka sa klupe. Trenera Božovića raduje povratak Argentinca Luisa Ibanjeza. S druge strane,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.