UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan 2:2

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan 2:2

Vaterpolisti Crvene Zvezde i Partizana igraju u bazenu "Tašmajdan" prvi "večiti derbi" ove sezone u okviru šestog kola Prvenstva Srbije

Zvezda ima maksimalan učinak ove sezone, dok je aktuelni šampion doživeo jedan poraz, od kragujevačkog Radničkog.

Poslednji meč dva kluba odigrala su pre par meseci u finalu Prvenstva Srbije, u krajnje neizvesno utakmici Partizan je bio uspešniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i odbranio titulu, međutim, od tada se Zvezda ozbiljno pojačala, dok je Partizan napustilo nekoliko bitnih igrača, pa je uloga favorita posle dugog niza godina na strani "crveno-belih".

Druga četvrtina

Zvezda je uspela da stigne do prednosti zahvaljujući sigurnoj realizaciji sa igrača više. 2:1. Prlainović je bio strelac.

Partizan je stigao do izjednačenja, zahvaljujući pogotku Čučkovića.

Prva četvrtina (1:1)

Prvi gol na derbiju postigao je Rašović za Crvenu zvezdu.

Crno-beli uspeli su da stignu do izjednačenja 1:1 zahvaljujući levorukom Mandiću. Oba pogotka postigli su sa igrača manje.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prva A liga: Crvena zvezda - Partizan 3:2 (2/4)

Izvor: Sportal.rs, 09.Nov.2012

Vaterpolisti Crvene zvezde na poluvremenu derbija 6. kola Prve A lige vode protiv Partizana sa 3:2. Atmosfera na bazenu "Tašmajdan" je odlična, s obzirom da su tribine prepune.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.