UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan!

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

Dragi ljubitelji sportskog klađenja, to je bilo sve za danas. Sledeće druženje je već sutra ujutru. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. Sportski pozdrav.

Bravo za Anu Bekutu! Popularna pevačica prošla je humanitarni tiket i osvojila 58.390 dinara koji će biti uplaćeni Centru za zaštitu odojčadi, dece >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i omladine u Zvečanskoj ulici. Redakcija MOZZART Sporta upućuju čestitke estradnoj umetnici.

REZZIME DANA (utorak): Slavija i nezaslužuje duplu krunu! Rutina stanuje na Stamfordu

KRAJ

Premijer liga

Čelsi - Sautempton 4:2 (2:1)

/Azar 5, Kejhil 45+1, Kosta 53, 89 - Romeu 24, Bertrand 90+3/


KOŠARKA: Fenerbahče je prvi učesnik Fajnal fora Evrolige za 2017. godinu! Posle dva rutinska brejka usred Atine, turski šampion završio je kompletan posao oko plasmana na završni turnir Evrolige, pošto je na svom terenu razbio Panatinaikos u paramparčad - 79:61 (18:17, 19:13, 15:12, 27:19). Opširnije OVDE.

POLUVREME

Premijer liga

Čelsi - Sautempton 2:1 (((UŽIVO KLAĐENJE)))

/Azar 5, Kejhil 45+1 - Romeu 24/

KRAJ

Primera

Hihon - Espanjol 1:1 (1:0)

/Rodrigez 39 - Moreno 55/


Hrvatska 1

Rijeka - Osijek 2:0 (1:0)

/Bezjak 11pen, Andrijašević 90pen/


Rusija 1

Rostov - Ufa 1:0 (1:0)

/Poloz 23/


Spartak - Ural 1:0 (1:0)

/Fernando 23/


Kompletan izveštaj sa utakmice pročitajte OVDE.

KRAJ UTAKMICE!

40. minut - Pogađa Kuzmić, a potom trojka Simonovića. Birčević ne dozoljava veliku razliku - 85:74.

39. minut - Ide trojka Andrića sa velike distance. Bilo je 15 poena prednosti za domaćina, a sada je samo plus šest. Ipak, Volters precizan za razliku od Andrića. Odbijen je nalet rivala.

38. minut - Još jedan poen Dženkinsa posle trojke Birčevića.

37. minut - Zvezda je ispunula bonus četvrtom ličnom Mitrovića. Vrabac je to iskoristio. Vraća Dženkins deset poena prednosti.

35. minut - Odličan prodor i deseti poen Dženkinsa u nastavku. Luković i Birčević spuštaju razliku na 11 - 73:62.

34. minut - Mitrović zaustavljen faulom. Veličković nije bio nežan. Nimalo. Nervoza izbija iz kapitena Partizana. Precizan krilni centar Zvezde sa penala - 71:58.

33. minut - Greška Ratkovice i krađa Bjelice, a onda školska kontra tri na jedan Zvezde. Akciju je završio Mitrović na drugi obruč. Minut odmora zatražio je Džikić. Birčević neprecizan sa poludistance - 69:58.

32. minut - Bjelica je jednim driblingom došao do obruča i iskoristio pik igru. Nema trojke za Partizan. Veličković nije precizan - 67:58.

31. minut - Ovo bi mogao da bude problem za Partizan. Hečer je iskrenuo zglob i završio na parketu. Ali se brzo pridigao. Precizan Veličković protiv Simonovića - 65:58.

30. minut - Au kakva trojka Marinkovića sa devet metara posle pogodaka Birčevića sa penala. Dženkins je uzvratio, ali za dva uz zvuk sirene - 65:56.

29. minut - Gordon je završio utakmicu, pošto je načioni petu ličnu grešku. Dženkins polovičan sa penala, a Veličković previše pivotira i pravi grešku u koracima - 62:51. Dženkins još jednom na liniji penala - 63:51.

28. minut - Marinković je realizovao kontru, a Kuzmić pogodio posle dodavanja Dženkinsa - 61:51.

27. minut - Lazić vraća Zvezdi dvocifrenu zalihu - 59:49.

26. minut - Oba tima su u bonusu. Petlja Majstorović i pravi grešku u vođenju. I najzad pogodak Dženkinsa posle serije promašaja. Trojka! - 58:49.

25. minut - Dalekometni hitac Birčevića. Samo dno je pogodio. Potom poeni Voltersa i Majstorovića - 55:49.

24. minut - Atraktivan solo prodor Dangubića duž čeone linije i efektan pogodak. Ne pogađa Andrić za tri, a potom odlična akcija domaćin i pogodak Gudurića - 53:44.

23. minut - Zakucavanje Lukovića uz dodatno slobodno bacanje. Obostrana tehnička Mitroviću i Lukoviću zbog koškanja. Precizan centar crno-belih. Precizan Kuzmić - 49:44.

22. minut - Luković je pogodio posle odličnog dodavanja Ratkovice, a potom odlična asistencija Gudurića ka Kuzmiću - 46:40.

21. minut - Mitrović nastavlja tamo gde je stao u prvom delu. Poenima otvara treći kvartal. Hečer greši. Još nema poena Partizanovog Amerikanca - 44:38.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

POLUVREME

U prvom delu igre dosuđen je tačno 31 prekršaj. 

Gde je mesto košarci s ovakvom statistikom: Čak 31 faul za poluvreme?!

U sastavu Crvene zvezde najefikasniji su bili Mitrović i Bjelica sa po 10 poena, Dangubić je ubacio sedam, a Volters i Kuzmić po šest. U Partizanu bolji od ostalih Veličković sa 11, Luković je dodao devet, a Marinković šest poena.

Kada je reč o timskoj statistici, Crvena zvezda je slobodna bacanja šutirala 16/8, za dva poena 19/11, za tri 6/4, zabeležila 10 skokova (9/1), osam ukradenih lopti, šest izgubljenih i 14 asistencija. Partizan je slobodna bacanja šutirao 19/13, za dva poena 19/8, za tri 7/3, zabeležio 15 skokova (10/5), jednu ukradenu loptu, 10 izgubljenih i osam asistencija.

(((UŽIVO KLAĐENJE)))

20. minut - Pot je precizan sa linije za slobodna bacanja. Zvezda ima 14 sekundi za poslednji napad pred odlazak na veliki odmor. Još jedan prekršaj na meču. Bjelica je siguran - 42:38.

19. minut - Elegantan flouter Voltersa i potom osma ukradena lopta crveno-belih. Ne pogađa Dženkins za tri, ali Luka Mitrović igra kao u transu. Uhvatio je krilni centar domaćih loptu u napadu i ubacio loptu u koš - 40:36.

18. minut - Vraća dalekometni hitac Marinković. Veličković pušta Tompsona, a ovaj ne pogađa sa polu distance. I onda ide trojka Veličkovića. Izjednačenje - 36:36.

17. minut - Odlična odbrana Partizana na Mitroviću, a potom i Zvezde. Beležimo nerezonske pokušaje Dženkinsa i Gordona. Dion Tompson neprecizan sa penala, a potom sjajna odbrana Voltersa nad Hečerom i onda još jedna trojka Mitrovića. Kapiten Zvezde održava svoj tim u prednosti - 36:30.

16. minut - Prvi poeni iz igre Birčevića, a Volters je pogodio oba slobodna bacanja - 33:30.

15. minut - Trojka Luke Mitrovića! Greši Birčević, a potom sjajna blokada Lukovića nad Tompsonom - 31:28.

14. minut - Prvi poeni Voltersa. Sada presing crveno-belih i faul u napadu Andrića. A onda se Lazić čini prekršaj u napadu, potom i tehnička klupi posle protesta Dejana Radonjića. Nastavio je Lazić komunikaciju sa arbitrima i zaradio tehničku. Njegova treća lična greška. Gledamo seriju penala za Partizan. Pogodio je Birčević, a u dodatnom napadu zakucava Luković - 28:28.



13. minut - Veličković je leđima napao Simonovića i poentirao iz reketa. Marko Simonović potom pravi faul u napadu i Zvezda je u bonusu. Još jednom pogađa kapiten Partizana za minus dva. Veličkovićev osmi poen - 26:24.

12. minut - Uzvraća Marinković prodorom i pogađa ekspresno za dva. Velika borbenost pulena Aleksandra Džikića. Veličković je osvojio loptu i iznudio penale, a potom ih realizovao. Potom prekršaj kapitena crno-belih, drugi večeras. Potom i druga lična Ratkovice - 26:20.

11. minut - Vrabac večeras 4/0 za slobodna bacanja. Zvezda je promašila ukupno šest penala. Trojka Bjelice - 26:16.

10. minut - Greška Veličkovića u koracima, potom prekršaj Majstorovića nad Bjelicom. Zvezda nastavlja sa očajnim izvođenjem penala. I Bjelica polovičan. Ispravlja se Bjelica poenima posle asistencije Dženkinsa - 23:16.

9. minut - Problem za domaćina. Treći faul Dangubića i bek je otišao na klupu. Još jedan prekršaj. Sada je Lazić nepropisno zaustavio Ratkovicu, a plej Partizana precizan sa penala - 20:16.

8. minut - Trojka Vanje Marinkovića iz ćoška. Prepolovili su gosti deficit i sada su na šest poena minusa - 18:12. Poeni Bjelice pa Majstorovića - 20:14.

7. minut - Već 11 dosuđenih penala na obe strane. Veličković efikasan sa linije bacanja. Evo još jednog prekršaja, Ratkovica zaustavlja Kuzmića. Centar Zvezde neprecizan, a potom zakucavanje Lukovića - 18:9.

6. minut - Marinković šalje Lazića na liniju za slobodna bacanja, a bek domaćina polovičan. Dangubić uzvraća prekršajem i sada je Zvezda u bonusu. Luković siguran. Volters nije uspeo da pređe pola terena za osam sekundi usled presinga Hečera. Lopta za crno-bele, ali Amerikanac je gubi. To je četvrta ukradena lopta crveno-belih. Dangubić je pogodio jedno bacanje - 16:5.

5. minut - Najzad poeni crno-belih. Luković je siguran u situaciji 2+1. I onda najlepša akcija na meču. Mitrović je pronašao Kuzmića koji pogađa posle alej-up kombinacije - 14:3.



4. minut - Nesportski prekršaj Gordona nad Dangubićem, posle još jednog konfuznog napada tima iz Humske. Zvezdin bek bio je polovičan sa penala. Birčević gubi loptu, Kuzmić je osvaja. Partizan u bonusu posle faula Andrića. Pogodak Mitrovića - 12:0.

3. minut - Beležimo krađu Branka Lazića i potom faul Lukovića nad Kuzmićem. U nastavku akcije prva trojka na meču. Ona je delo Dangubića - 9:0.

2. minut - Još jednom Kuzmić razgrće odbranu crno-belih. Hečer neprecizan van linije 6,75, a Dženkins prolazi kao brzi voz - 6:0.

1. minut - Kuzmić otvara duel poenima iz reketa, Luković na drugoj strani ne pogađa ni posle ofanzivnog skoka - 2:0.

UTAKMICA JE POČELA



- Sa razglasa bruji pesma Dragana Kojića Kebe "Imao sam"... Delije su je prihvatile sa oduševljenjem.

- Ne može bez nemilih događaja... Neposredno pred početak duela poletela je baklja sa tribine namenjenoj navijačima Zvezde ka pristalicama Partizana. Srećom, nije imala putanju i pala je pored partera.

--------------------------

Najvažnije borbe, barem one koje su odlučivale o plasmanu u Evroligu, već su završene, ali je sada počela ona koja sa sobom nosi možda i najveći prestiž. 

Naši najkvalitetniji timovi Crvena zvezda i Partizan odmeriće četvrti put snage u ovoj sezoni, ali prvi put u MOZZART Superligi koja odlučuje o tituli prvaka Srbije.

- Pogledajte MOZZART kvote za ovaj meč

- Ukoliko ste ljubitelj klađenja i volite da igrate poene igrača, onda pogledajte neke od naših predloga OVDE

- Sve što vas zanima u vezi sa utakmicom možete pročitati OVDE u opširnoj najavi koju je za vas pripremio Nenad Jovanović

- Što si tiče problema sa povredama, kod Zvezde Stefan Jović sigurno neće igrati, dok će Branko Lazić biti u sastavu iako je propustio sudar sa Spartakom u Subotici u prvom kolu. Kod Partizana pod znakom pitanja je Uroš Luković koga muči stopalo

- S obzirom na to koliko su beogradski velikani jaki, jasno je da će biti glavni favoriti za titulu, tako da će od međusobnih duela dosta zavisiti ko će sa kojih pozicija ići u polufinale plej-ofa.

Nadamo se da nas pre svega čeka kvalitetna i zanimljiva košarka, pa neka pobedi bolji.

KRAJ

Hrvatska 1

Slaven - Dinamo 2:1 (1:0)

/Eber 43, Bogojević 90+2 - Moro 78/

POLUVREME

Hrvatska 1

Slaven - Dinamo 1:0 (((UŽIVO KLAĐENJE)))

/Eber 43/

- Gol u Koprivnici, ali ne za Dinamo. Katić je pronašao Ebera i Brazilac je bio neumoljiv. Igrao se 43. minut. Znate li koliko vredi preokret Zagrepčana u lajvu? Trenutno 3,05.

FUDBAL: Gent nije uspeo da se domogne završnice Lige Evrope, a očigledno je danak učešću u drugorangiranom takmičenju pod okriljem UEFA platio u domaćem šampionatu. Anderleht je pobegao Bizonima osam bodova i malo je onih koji veruju da može da dođe do preokreta na vrhu tabele. Ipak, dok nada postoji Gent će igrati maksimalno, čekati greške vodećeg kluba i šansu da se domogne titule.

Gent večeras izlazi na megdan Varegemu (20.30), ne nalazi se u dobroj formi, ali retko gubi... Uz to, efikasnost mu nije jača strana, pa bi se trebalo uhvatiti u koštac sa igrom X2&0-3 (kvota 1,62).

KRAJ

Serija B

Salernitana - Bari 0:0

Askoli - Avelino 2:0 (1:0)

Breša - Ternana 2:1 (1:1)

Entela - Latina 0:1 (0:0)

Frozinone - Specija 2:0 (0:0)

Piza - Pro Verćeli 1:1 (0:1)

Spal - Ćitadela 2:1 (0:0)

*** Nek ste živi i zdravi još godina 100! :)

- Duško Pijetlović (32)

- Tim Dankan (41)

- Vladimir Đokić (46)

- Nikola Radičević (23)

KOŠARKA: Fenerbahče je nadomak prolaska na Fajnal-for. Posle dva slavlja u Atini nad Panatinaikosom četa Željka Obradovića večeras od 19.45 ima prvu meč loptu za plasman na završni turnir, koji će se održati baš u Istanbulu za manje od mesec dana.

Međutim, ništa u plej-ofu ne dolazi slučajno. PAO sigurno nije došao sa belom zastavom. Fener se kroz sezonu dosta mučio sa povređenim igračima, ali je uspeo da ih oporavi pred odlučujuće bitke. Bogdan Bogdanović igra u MVP modu. Rešeta bez skrupula i od njega će, baš kao i na prva dva susreta, atinski Zeleni najviše da strepe.

Treba istaći da su Grci u oba duela igrali fenomenalnu odbranu, međutim, Turci su bili na višem nivou. U tom segmentu prednjačio je Ekpe Judo, verovatno najbolji odbrambeni igrač Evrolige. Ćavi Paskval rotira previše igrača, ponekad se čini, bez ikakvog smisla, i teško je očekivati da će PAO uspeti da se izvuče iz pakla Istanbula (tip bezh 1, kvota 1,40).

*** Dame i gospodo, kolega Milan Cakić se vratio sa odmora!

KOŠARKA: Preživeo je CSKA nalete neugodne Baskonije u Moskvi i otputovao u Fernando Buesa Arenu sa dve meč lopte u džepu! Hroničari najkvalitetnije kontinentalne košarke, ali i pristalice Crvene zvezde, dobro pamte prošlogodišnju seriju sa Armejcima koji u neku ruku doživljavaju Deja Vu.

Ako priča iz prethodne sezone bude identična ovoj, izabranici Dimitrisa Itudisa odradiće posao u tri meča i "zacementirati" učešće na Fajnal Foru u Istanbulu. Kvalitet je tu, timski duh godinama ne manjka, ali pita se i Baskonija... Ipak, španski predstavnik je pretrpeo četiri poraza na pet poslednjih utakmica što bi gostima mogao da bude dodatan vetar u leđa.

Kada govorimo o ukupnom broju poena, zanimljivo je da smo na tri minula susreta u baskijskoj regiji videli manje koševa nego što je večerašnja granica u kladionici MOZZART (165,5). Zato bi ljubitelji kombinacija uz dvojku mogli da dodaju minus poene - kvota je 3,15! Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDE.

FUDBAL: Dinamo više nema pravo na kiks. Ukoliko želi da ostane u trci sa Rijekom za špampionsku krunu, ne sme da ispušta bodove. Danas Modre očekuje gostovanje Slavenu Belupu u Koprivnici, a ako znamo da domaćin nije zabeležio pobedu u prvenstvu još od decembra prošle godine, jasno je da izabranike Ivajla Peteva čeka prilično jednostavan zadatak uprkos tome što se nalaze u lošoj formi. Dvojka, uz najmanje dva pogotka plaća zadovoljavajućih 1,65 koje treba iskoristiti...

KOŠARKA: O večitom derbiju, 255. po redu!

- Svaki dosad je bio važan - važan je i ovaj

- BET INFO (strelci): Da li su nišani spremni?

- Veličković: Uloga autsajdera u derbiju je pogonsko gorivo

BET INFO: Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana u kladinici MOZZART:

2007 ČELSI - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,40) - početak 20.45

4013 ATLETIKO MADRID - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,45) - početak 21.30

4311 ROSTOV - UFA (tip 1, kvota 1,50) - početak 18.30

3561 SLAVIJA PRAG - ZLIN (tip 1, kvota 1,38) - početak 18.30

3062 MENHENGLADBAH - AJNTRAHT (tip 1, kvota 2,15) - početak 20.45

Ako sve prođe, biće trljanje rukuuu :)

FUDBAL: Oprostila se Astra od titule u rumunskom šampionatu, ali nije ostala bez šanse da se domogne trofeja u sezoni 2016/2017. Aktuelni vladar dočekaće Temišvar u okviru polufinala Kupa i, ako nas pitate, uspeti da stigne do kapitalne prednosti pred revanš meč na stadionu Dan Paltinisanu.

Interesantno, Astra i Temišvar su odmeravali snage pet puta u poslednje tri godine i svaki put je padao bar jedan gol u prvom i drugom poluvremenu. Tri od pomenutih pet dvoboja pripalo je večerašnjem domaćinu, zatim je susret iz 2015. godine okončan bez pobednika (2:2), da bi poslednji pripao Temišvaru rezultatom 2:0.

Forme nisu na zavidnom nivou, pa ukoliko se pribojavate da odigrate jedinicu, toplo preporučujemo da se prebacite na pomenutu igru koja množi ulog za 1,67.

PREDLOZZI I TIPOVANJA: Izvukli smo dve najzanimljivije analize, a ostatak potražite OVDE.

ROSTOV - UFA (tip 1, kvota 1,50)- početak 18.30

Anže je imao mnogo teži put do polufinala francuskog Kupa (u prethodnoj rundi bio je bolji od Bordoa) i s razlogom se nada istorijskom uspehu, ali ne zaboravite da je Gengan od 2009. dvaput osvojio ovo takmičenja i samo je PSŽ uspešniji od Bretonaca. Sve je realno, ali očekujemo keca.

ANŽE - GENGAN (tip 1, kvota 2,30) - početak 21.00

Anže je imao mnogo teži put do polufinala francuskog Kupa (u prethodnoj rundi bio je bolji od Bordoa) i s razlogom se nada istorijskom uspehu, ali ne zaboravite da je Gengan od 2009. dvaput osvojio ovo takmičenja i samo je PSŽ uspešniji od Bretonaca. Sve je realno, ali očekujemo keca.

HUMANITARNI TIKET U PODNE: Današnji gost naše svakodnevne rubrike je Ana Bekuta. Za koje se tipove odlučila estradna umetnica i kome je namenila eventualni dobitak pogledajte OVDE.

KOŠARKA: Plej-of serije Evrolige se sele "na drugu stranu"... Ovako izgleda ponuda kladionice MOZZART kada je reč o postavljenim granicama i prosečnom učinku igrača u dosadašnjem toku elitnog takmičenja.

FENERBAHČE - PANATINAIKOS 19.45

Bogdanović (Fenerbahče, prosek 14,7), granica 15,5

Dikson (Fenerbahče, prosek 11,5), granica 10,5

Judo (Fenerbahče, prosek 12,1), granica 11,5

Veseli (Fenerbahče, prosek 9,7), granica 9,5

Slukas (Fenerbahče, prosek 9,6), granica 7,5

Datome (Fenerbahče, prosek 9,1), granica 8,5

Kalinić (Fenerbahče, prosek 7,0), granica 6,5

Singlton (Panatinaikos, prosek 12,0), granica 11,5

Burusis (Panatinaikos, prosek 8,1), granica 7,5

Gist (Panatinaikos, prosek 8,6), granica 6,5

Rivers (Panatinaikos, prosek 11,0), granica 10,5

Džejms (Panatinaikos, prosek 13,3), granica 12,5

Kalates (Panatinaikos, prosek 9,9), granica 7,5

BASKONIJA - CSKA 21.00

Džekson (CSKA, prosek 7,2), granica 6,5

Voroncevič (CSKA, prosek 7,5), granica 6,5

Higins (CSKA, prosek 9,2), granica 7,5

Hajns (CSKA, prosek 8,3), granica 8,5

Teodosić (CSKA, prosek 16,3), granica 15,5

De Kolo (CSKA, prosek 19,6), granica 20,5

Kurbanov (CSKA, prosek 6,3), granica 6,5

Hanga (Baskonija, prosek 10,5), granica 10,5

Badinger (Baskonija, prosek 6,5), granica 7,5

Vojtman (Baskonija, prosek 10,1), granica 8,5

Buboa (Baskonija, prosek 12,0), granica 11,5

Larkin (Baskonija, prosek 13,1), granica 13,5

Šengelija (Baskonija, prosek 10,4), granica 9,5

TENIS: Ove sedmice širom "teniskog sveta" održavaju se četiri turnira i sva četiri se igraju na šljakastoj podlozi. Žene odmeravaju snage u Štutgartu i Istanbulu, a muškarci u Barseloni i Budimpešti. Kompletnu BET ANALIZU kolege Slavka Đorđevića pročitajte OVDE.

FUDBAL: Raspored, serije i zanimljivosti iz Španije...

Primera, 34. kolo

Utorak

Hihon - Espanjol 19.30

Granada - Malaga 20.30

Atletiko Madrid - Viljareal 21.30

Sreda

Barselona - Osasuna 19.30

Leganes - Las Palmas 20.30

Valensija - Sosijedad 20.30

La Korunja - Real Madrid 21.30

Četvrtak

Alaves - Eibar 19.30

Sevilja - Selta 20.30

Bilbao - Betis 21.30

Serije:

Bez pobede: Granada 8, Leganes 7, Hihon 5

Bez nerešenog: Bilbao 14, Barselona 13, Viljareal 11, Selta 8, Betis 7, Eibar 5, Espanjol 5, Malaga 5, Leganes 4, Sosijedad 4, La Korunja 3, Granada 3

Porazi: Leganes 4, Granada 3

Bez poraza: Atletiko Madrid 9, Sevilja 3

0-1: Espanjol

0-2: Malaga 6, Espanjol 4, Eibar 3

2-3: Malaga 3

3+: Osasuna 3, Hihon 3, Viljareal 3

4+: Hihon 3

4-6: Hihon 3

Zanimljivosti:

- Hihon je zabeležio samo jednu pobedu na 11 minulih mečeva

- Četiri od pet ovosezonskih pobeda Hihon je ostvario na svom terenu

- Espanjol je igrao 0-2 na pet od šest proteklih utakmica

- Granada je gubila na poluvremenu i izgubila na kraju na triuzastopna duela

- Malaga nije primila gol na četiri od šest poslednjih dvoboja

- Malaga nije postigla nijedan gol na četiri od pet prethodnih mečeva

- Atletiko Madrid je primio najmanje golova u dosadašnjem toku Primere (27, prosečno 0,73)

- Atletiko Madrid dao nijedan gol na tri poslednja okršaja protiv Viljareala

- Viljareal prima 0,63 golova na strani u proseku

- Barselona je postigla najviše golova u ligi (94, prosečno 2,84), dok je Osasuna primila najviše (75, prosečno 2,27)

- Leganes je igrao GG na četiri od pet poslednjih utakmica

- Las Palmas je igrao GG na šest minulih gostovanja

- Valensija prima 1,7 golova u proseku

- Valensija je postigla tri ili više golova na tri od pet proteklih mečeva

- Valensija je protiv Real Sosijedada na Mestalji postigla dva ili više golova na 10 od 13 prethodnih dvoboja

- Valensija i Sosijedad su igrali 3+ na devet od 12 minulih duela na Mestalji

- La Korunja nije izgubila nijedno od 14 poslednjih poluvremena kao domaćin

- Real Madrid je igrao GG na devet poslednjih gostovanja

- Alaves postiže 0,97 golova prosečno

- Tip NG je zaokružen na pet prethodnih susreta Alavesa i Eibara u svim takmičenjima

- Sevilja nije poražena na 10 uzastopnih mečeva kao domaćin

- Na četiri od pet poslednjih međusobnih duela Sevilje i Selte padalo je tri ili više golova

- Atletik Bilbao je pobedio na šest od sedam poslednjih utakmica pred svojim navijačima

- Betis je igrao GG na šest od sedam minulih gostovanja

(Podaci se odnose na Primeru, osim ukoliko drugačije nije naglašeno)

FUDBAL: Raspored, serije i zanimljivosti iz Engleske...

Premijer liga, zaostale utakmice

Utorak

Čelsi - Sautempton 20.45

Sreda

Arsenal - Lester 20.45

Midlzbro - Sanderlend 20.45

Kristal Palas - Totenhem 21.00

Četvrtak

Mančester Siti - Mančester Junajted 21.00

Serije:

Pobede: Totenhem, Mančester Junajted 3

Bez pobede: Midlzbro 16, Sanderlend 8

Bez nerešenog: Totenhem 9, Čelsi 7, Arsenal 3, Sautempton 3, Mančester Junajted 3, Mančester Siti 3

Bez poraza: Mančester Junajted 23, Totenhem 7, Kristal Palas 3

2-3: Mančester Junajted 4, Arsenal 3

3+: Arsenal 6, Kristal Palas 5, Mančester Siti 4, Totenhem 3

4+: Totenhem 3

4-6: Totenhem 3

Zanimljivosti:

- Između dva i četiri  gola palo je na devet prethodnih duela Čelsija i Sautemptona

- Čelsi nije odigrao nijedan nerešen meč u Premijer ligi pred svojim navijačima (13-2)

- Arsenal je postigao dva ili više golova na tri poslednje utakmice kod kuće

- Arsenal je u Londonu tresao mrežu Lestera najmanje dva puta na pet minulih dvoboja

- Lester prima više od dva gola u proseku kao gost (2,19)

- Midlzbro je igrao X-X na tri od pet poslednjih mečeva kao domaćin

- Na četiri od pet prethodnih susreta Midlzbroa i Sanderlenda u svim takmičenjima viđeni su golovi

na obe strane

- Sanderlend je upisao sedam poraza, dva remija i pobedu na 10 poslednjih gostovanja

- Kristal Palas je upisao šest pobeda na osam minulih mečeva

- Totenhem je u seriji od četiri meča na kojima je slavio sa dva ili više golova razlike

- Mančester Siti je igrao GG na 10 od 12 prethodnih domaćinstava

- Mančester Junajted je vodio na poluvremenu i pobeđivao na kraju na tri uzastopna meča

(Podaci se odnose na Premijer ligu, osim ukoliko nije drugačije naglašeno)

*** Razgibavanje! Evo jednog "laganog" tiketa za početak...

- Suduva je pobeđivala Sutumbras na pet proteklih okršaja i svaki put postigla dva ili više golova

- Amateri Šturma iz Graca i Florijana igrali su 2-3 na pet poslednjih dvoboja

- Hihon i Espanjol su igrali 3+ na pet prethodnih duela

- Tip GG je zaokružen na četiri minula susreta Spala i Čitadele

- Entela i Latina su igrali 0-2 na pet poslednjih međusobnih mečeva

BET INFO - STATISTIKA: Požurite, Salernitana počinje u 12.30!

KOŠARKA: Stef Kari je uzeo metlu u ruke. Stradali su Portland Trejlblejzersi! Izveštaj iz najjače lige na svetu možete da pročitate OVDE.

NBA rezultati

Toronto - Milvoki 118:93 (3-2 u seriji)

/Pauel 25 - Adetokunbo 30/

Atlanta - Vašington 111:101 (2-2 u seriji)

/Milsap 19 - Bil 32/

Golden Stejt - Portland 103:128 (4-0)

/Kari 37 - Lilard 34/

LUDI TIKET, utorak, 74.386 dinara: Dobitak stigao u 90+3!

LUDI TIKET (-), utorak, 492.070 dinara: Šveđani preterali s golovima

NAJAVA DANA (utorak, 25. april): Superligaška uzbuna zbog košarkaškog derbija Zvezde i Partizana... Fudbal u Premijer ligi i Primeri!

TROSTRUKI SUPERPAR

Ne zaboravite da samo u MOZZART kladionicama imate mogućnost da neke od parova igrate po većim kvotama u okviru jedinstvene ponude Trostrukog superpara.

Super 4+1

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4 Trostrukog superpara)

Super 6+1

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara)

Super 8+1

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 Trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara. Mečevi iz Superpara ne ulaze u zbir za obračun bonusa)

Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, ljubitelji klađenja i ostali, dobro jutro! Dobro došli na naš svakodnevni blog u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnim događajima koji slede, ali i onima koji su zaveršeni. U prvoj smeni sa vama će biti Nikola Drenovac, a nešto kasnije priključiće mu se Milan Cakić.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.