UŽIVO: Crvena zvezda - Dinamo Vranje 5:0, Srnić! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Dinamo Vranje 5:0, Srnić! (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos šesnaestine finala domaćeg kupa na stranicama MOZZART Sporta

CRVENA ZVEZDA - DINAMO VRANJE 5:0 (3:0)

/Adžić 25, 45+1, 60, Pešić 44, Srnić 76/


UŽIVO KLAĐENJE

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Momčilo Marković (Beograd)

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Savić, Frimpong, Anđelković - Račić (od 65. Bainović), I. Ilić - Rikardinjo (od 10. Milijaš), Srnić, Adžić (od 72. Stojković) - Pešić

DINAMO VRANJE (4-4-2): Vesić - Stanković, Gašić, D. Stevanović, Nedeljković (od 46. Jeremić) - M. Stefanović, Milovanović, Okamijan, Stojković (od 66. Stošić)  - Mladenović, Suraka.

KRAJ UTAKMICE. OPŠIRNIJE OVDE.

86. minut - Crveno-beli lagano privode meč kraju. I jedni i drugi jedva čekaju da se završi meč.

78. minut - Abraham Frimpong se srušio, udario glavom o zemlju, lekarski tim utrčava na teren da mu ukaže pomoć i izvuče jezik. Na sreću, internacionalac iz Gane se ubrzo pridigao. Nije ovo izgledalo nimalo naivno u prvi mah. Štoper crveno-belih je u vozilu hitne pomoći napustio stadion.

76. minut - GOOOOL - 5:0! Slavoljub Srnić obilazi Miloša Vesića i pogađa praznu mrežu. Nova asistencija Aleksandra Pešića koji deli lopte kao rukom.

72. minut - Treća izmena u redovima Zvezde. Filip Stojković menja Luku Adžića.

65. minut - Drugu izmenu vrši Vladan Milojević. Uroš Račić ustupa mesto Filipu Bainoviću.

60. minut - GOOOOOL! Crvena zvezda vodi sa 4:0. Sjajno je Aleksandar Pešić izbegao ofsajd na dodavanje Nenada Milijaša i nesebično uposlio Luku Adžića. Drugi put na meču.



54. minut - Šut Slavoljuba Srnića nailazi na blok. Sa slične pozicije je pogodio u Krasnodaru...

52. minut - Centaršut Dušana Anđelkovića, ali na mestu je Miloš Vesić.

46. minut - Prva izmena u gostujućoj ekipi. Štopera Davora Nedeljkovića zamenio je defanzivni vezni Milan Jeremić.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45+1. minut - GOOOOL! Crvena zvezda vodi sa 3:0. Slavoljub Srnić je uposlio Aleksandra Pešića, ovaj nesebično dodao Luki Adžiću koji pogađa praznu mrežu.



44. minut - GOOOOL! Aleksandar Pešić se najbolje snalazi nakon kornera i glavom šalje loptu pod prečku - 2:0.



39. minut - Nova problematična odluka pomoćnog sudije. Aleksandar Pešić nije bio u ofsajdu.

37. minut - Vujadin Savić je postigao prelep pogodak, ali pomoćni sudija signalizira ofsajd. I pogrešio je. Nekadašnji defanzivac Bordoa nije bio u nedozvoljenoj poziciji. Inače, gosti su napravili skoro savršenu ofsajd zamku. Vidi se da je to uigravano na treninzima.



33. minut - Ništa vredno pomena se ne događa još od gola. Crveno-beli čuvaju stečenu prednost.

25. minut - GOOOOOL! Crvena zvezda vodi. Sjajan pogodak Luke Adžića iz slobodnjaka - 1:0.



21. minut - Još jedan pokušaj Milijaša izdaleka, lopta je kačila spoljnu mrežu.

20. minut - Nastavljaju gosti da prete. Sada je afrički tandem Okamijan - Suraka mogao da dođe Zvezdi glave. Srećom po domaćina internacionalac iz Gane je zastao i skrenuo ulevo, umesto da se stušti ka golu.

16. minut - Zamalo da Aleksandar Pešić kazni kratku loptu imenjaka Stojkovića ka Milošu Vesiću. Ostaje 0:0.

16. minut - Milijaš šutira sa velike daljine preko gola. Crveno-beli deluju bezidejno na terenu, dok se Dinamo ne plaši da krene napred.

13. minut - Nisu se najbolje razumeli Nenad Milijaš i Slavoljub Srnić, gosti su presekli Zvezdin napad i pokrenuli kontru, a Milan Borjan istrčao na vreme. Moglo je da bude opasno.

11. minut - Solidan pokušaj Mlađana Stevanovića sa distance. Lopta je prohujala pored desne Borjanove stative.

10. minut - Rikardinjo definitivno ne može da nastavi utakmicu. Na terenu je Nenad Milijaš.

8. minut - Ništa se vredno pomena ne događa na terenu, a Nenad Milijaš se sprema da uđe u igru umesto povređenog Rikardinja.

6. minut - Nemanja Milovanović šutira sa distance preko gola. Gosti prvi put na meču prete.

5. minut - Rikardinjo se žali na povredu. Brazilcu će lekarski tim Crvene zvezde ukazati pomoć. Videćemo koliko je ozbiljno.

2. minut - Centaršut Dušana Anđelkovića sa levog krila, ali odbrana gostiju reaguje na visini zadatka.

UTAKMICA JE POČELA!

I zaista, na tribinama... Da "častimo" 2.000 ljudi. Možda se popuni, ali ne izgleda tako. Što upravo reče trener Dinama Dragan Antić za TV Arenu: da se igralo u Vranju bilo bi bar 10.000 navijača na tribinama.

Na južnoj tribini na kojoj nema navijača velika parola kojom najvatrenije "delije" izražavaju žaljenje zbog toga što - nema navijača. Podsećaju da ih je bilo mnogo više i kada rezultata nije bilo, kada je ekipa mogla samo da sanja o evropskoj jeseni...

"Do skora stadiona pun, a nigde uspeha... Stagnacija! Danas ređamo uspehe, a stadiona prazan... Zvezdaši mobilizacija".

Broje navijači Crvene zvezde sitno, čekaju 19. oktobar i gostovanje Arsenala. Taj datum je već odavno označen kao crveno slovo u njihovom kalendaru, ali sigurno tako ne razmišlja strateg crveno - belih Vladan Milojević.

Zvezdin šef stručnog štaba stalno kaže kako je okrenut prvoj, narednoj utakmici i sigurno kroz tu prizmu posmatra i današnji kup duel protiv Dinama iz Vranja (18 časova TV Arena). Uostalom, susret sa liderom Prve lige Srbije poslužiće Milojeviću da razigra igrače iz drugog plana i možda dobije novog aduta za nastavak sezone.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KUP SRBIJE: Zvezda dočekuje Vranjance (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2017

Utakmica počinje u 18 časova...Fudbaleri Crvene zvezde počinju takmičenje u Kupu Srbije. U utakmici 1/16 finala, ekipa Vladana Milojevića dočekuje vranjski Dinamo, a uoči početka meča na stadionu "Rajko Mitić" znaju se i startne postave...Milojević je malo "promešao" karte, pa će za domaćina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.