UŽIVO: Crvena zvezda - CSKA (19.00)! Mogu li crveno-beli do senzacije?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - CSKA (19.00)! Mogu li crveno-beli do senzacije?

Posle dva poraza, košarkaši Crvene zvezde pokušaće u Areni da iznenade moćnu "rusku armiju" - CSKA. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz najveće dvorane na Balkanu.

Moskovljani su lideru Evrolige sa pet trijumfa i samo jednim porazom, od Reala na startu. Zvezda je dva puta slavila na svom parketu, ali je poražena pre dve nedelja od nemačkog Bamberga.

Posle nekoliko nedelja pauze u Evroligi u tim se vraća iskusni Pero Antić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Crvena zvezda - CSKA 2:2! Mogu li crveno-beli do senzacije?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017

Posle dva poraza, košarkaši Crvene zvezde pokušaće u Areni da iznenade moćnu "rusku armiju" - CSKA. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz najveće dvorane na Balkanu...Moskovljani su lideri Evrolige sa pet trijumfa i samo jednim porazom, od Reala na startu. Zvezda je...

Nastavak na Vesti-online.com...

UŽIVO: Crvena zvezda-CSKA 40:67 (33. minut)

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2017

Crveno-beli dočekuju ruskog predstavnika u beogradskoj „Areni“ i nadaju se da bi mogli da naprave iznenađenje kao prethodne sezone Krajem decembra prošle godine su košarkaši Crvene zvezde napravili veliko iznenađenje i pred punim tribinama dvorane „Aleksandar Nikolić“...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.