UŽIVO: Bordo - Crvena zvezda 0:1 poluvreme

Izvor: Kurir, 30.Avg.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Bordo - Crvena zvezda 0:1 poluvreme

Bordo i Crvena zvezda igraju revanš meč plej-of faze za ulazak u Ligu Evrope

Crvena zvezda se nalazi na korak od najvećeg evropskog uspeha u poslednjih pet sezona. Beogradskih 0:0 nisu umanjili šanse crveno-belih, naprotiv. Bordo nije više apsolutni favorit.

Zvezda će u odnosu na prvi meč biti jača za Filipa Kasalicu, koji će zameniti suspendovanog Luku Milivojevića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

BORDO - CRVENA ZVEZDA

Stadion: Šaban Delma, gledalaca: 21000

Sudija: Mark Klatenburg (Engleska)

BORDO: Karaso - Marijano, Planus, Enrike, Tremuline - Sane, Sertik - Žusi, Obranijak, Moris Bejal - Gufran. Trener: Fransis Žilo.

CRVENA ZVEZDA: Bajković - Mikić, Maksimović, Jovanović, Mladenović - Mijailović, Dimitrijević - Vešović, Lazović, Milunović - Kasalica. Trener: Aleksandar Janković.

Meč možete pratiti uživo OVDE.

TOK MEČA

1. POLUVREME

2 minut - Fudbaleri Bordoa žestoko su krenuli, Moris - Belaj je ušao u šesnaesterac, ali je odbrana srpskog tima, reagovala u poslednjem momentu.

9. minut -  Lazović je sa strane ušao u šesnaesterac, ali njegova povratna lopta nije stigla do igrača u crveno - belim dresovima.

10 minut - Fudbaleri Bordoa su izveli prvi korner, a u nastavku akcije Gufran je imao dobru šansu. Bajković brani njegov udarac glavom.

16 minut - Fudbaleri Bordoa često šutiraju ka golu Bajkovića, ali golman srpskog tima, za sada nema mnoog problema.

18 minut Milunović na centru dobro proigrava Kaslicu, ali ovaj sam kreće ka golu Bordoa, gde ga sustižu Francuzi.

19 minut - Gufran je ponovo u šesnaestercu, gde je pogrešio Mikić, ali šut igrača Bordoa ide pored gola.

21. minut - Bordo pojačava pritisak i posle kornera Enrike ne uspeva da savlada Bajkovića.

22 minut - Prva velika šansa za Zvezdu! Lazović je prodro po strani ušao u kazneni prostor uspeo da šutira, ali golman Bordoa je odlično zatvorio ugao.

28 minut - posle prodora Mikića Crvena zvezda je imala odličnu priliku. Kasalica je promašio fudbal, a Moris Belaj je u kontri posle odbrane Bajkovića pogodio prečku. Još uvek je 0:0. Zvezda igra hrabro.

31 minut - Gufran dobija žuti karton. Navijači Crvene zvezde se čuju pesmom "Tamo daleko".

40 minut - Posle nekoliko minuta bez uzbuđenja, Mikić je opet centrtao, ali je Milunović bio daleko od lopte, u nastavku akcije dosuđen je prekršaj za Crvenu zvezdu, a Moris Belaj je dobio žuti karton. Lazovićevi centaršutevi nisu doneli ništa bitno .

44 minut - Peti korner za Bordo. Bajković boksuje. Igra se nadoknada vremena u prvom poluvremenu.

45 minut - Goooooooooooooooooool! Zvezda posle gola Mladenovića. On je lobovao golmana Bordoa, pošto je u duelu sa rivalima i možda igranja rukom zahvatio volej i sa dvadesetak metara pogodio gol.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.