Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVREDLJIVA PESMA GROBARA: Džikić zamolio navijače da ne vređaju predsednika Zvezde i dobio aplauz od Delija (VIDEO)

Pred kraj prvog poluvremean su navijači Partizana započeli sa pesmom zbog koje su prekidani neki prethodni mečevi ova dva kluba.

Kako se na parketu nadmeću igrači Crvene zvezde i Partizana, to isto i na tribinama rade navijači.
Za sada to je u okvirima pesama i transparenata, a jedna pesma Grobara je zasmetala i Aleksandru Džikiću koji je pokušao da smiri publiku crno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Grobari nisu prekinuli sa pesmom koja je usmerena ka predsedniku Zvezde Nebojši Čoviću, ali je strateg crno-belih dobio aplauz od rivalskih navijača.
Isti repertoar može se čuti i sa tribine koja se nalazi preko puta Grobara, a navijači Crvene zvezde posebno potenciraju događaje iz prethodnog perioda kada je došlo do fizičkog okršaja zaraćenih strana ispred stadiona Partizana u Humskoj.
Sa lica mesta: Strahinja Nikolić

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)
The post UVREDLJIVA PESMA GROBARA: Džikić zamolio navijače da ne vređaju predsednika Zvezde i dobio aplauz od Delija (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Nebojša Čović

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.