UOČI ŽREBA ZA LŠ Zvezdi prete velikani, Zenit i Dinamo najpoželjniji rivali

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOČI ŽREBA ZA LŠ Zvezdi prete velikani, Zenit i Dinamo najpoželjniji rivali

Prošle godine je Crvena zvezda osvojila četiri boda u grupi smrti Lige šampiona, s Liverpulom, Pari Sen Žermenom i Napolijem. Sada, uoči žreba (četvrtak, 18.00) u Nionu, četu trenera Vladana Milojevića vrebaju fudbalske zverke iz prva tri šešira. Međutim, i u njima bi mogli da se “pronađu” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << oni koji bi bili po meri crveno-belih. Da može da se razmišlja o trećem mestu i dočekivanju proleća u Evropi.
U revanšu plej-ofa za LŠ sastaju se Klub Briž – LASK. Kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.70.
Tu se, pre svega misli na Zenit koji je u prvom i Dinamo, koji je u trećem šeširu. Razume se, ruski tim ima kvalitet, ne bi, da nema, bio u društvu sa aktuelnim šampionom Evrope Liverpulom, potom Juventusom, Čelsijem, Barselonom, Mančester sitijem, Bajernom i Pari Sen Žermenom. Međutim, sa njima bi moglo da se igra…
Baš kao i sa Zagrepčanima, koji su u trećem šeširu sa Valensijom, Bajerom Leveruzen, Interom, Lionom. Osim kluba sa Maksimira, Zvezda bi mogla da se uhvati u koštac i sa Brižom, Salcburgom i Olimpijakosom.
U drugom šeširu najveće ime je Real Madrid, potom finalista minulog LŠ Totenhem, tu su i Atletiko Madrid, Dortumd, Napoli, Ajaks, Šahtjor i Benfika.
Kako god bilo, klub iz Ljutice Bogdana je s Milojevićem na klupi pokazao da ništa nije nemoguće. Još ako nađem šampionu i Fortuna bude naklonjena u četvrtak…
ŠEŠIR 1
Liverpul, Čelsi, Barselona, Juventus, Mančester siti, Pari Sen Žermen, Bajern i Zenit.
ŠEŠIR 2
Real Madrid, Atletiko, Dortmund, Totenhem, Ajaks (ukoliko eliminiše APOEL), Napoli, Šahtjor i Benfika.
ŠEŠIR 3
Lion, Bajer Leverkuzen, Valensija, Inter, Olimpijakos, Salcburg, Briž (ukoliko eliminše LASK) i Dinamo Zagreb.
ŠEŠIR 4
​Lokomotiva Moskva, Crvena zvezda, Slavija Prag (ukoliko eliminiše Kluž), Genk, Galatasaraj, Lajpcig i Atalanta.

The post UOČI ŽREBA ZA LŠ Zvezdi prete velikani, Zenit i Dinamo najpoželjniji rivali appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.