UMOBOLNI NE STAJU! Huligani Galate ponovo provociraju Delije i Grobare! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMOBOLNI NE STAJU! Huligani Galate ponovo provociraju Delije i Grobare! (FOTO)

Huligani Galatasaraja ne prestaju sa provociranjem navijača Crvene zvezde, ali su sada u priču uključili i pristalice Partizana.

Nakon sramnog ponašanja i zvižduka tokom minuta ćutanja, provokacija na društvenim mrežama, danas je na Tviteru osvanula nova fotografija uz poruku – Delije, da li verujete da će vas Grobari spasiti? – piše na transparentu aludirajući na potez Grobara koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su u nedelju zapalili zastavu Galatasaraja pored imena Marka Ivkovića.
Kakav komentar imaju Delije i Grobari na ovu novu bezobraznu provokaciju?

 
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani Galate provociraju Delije: Verujete li da će vas Grobari spasiti? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2014

Hulitani Galatasaraja ne prestaju sa provociranjem navijača Delija. Posle brutalnog ubistva Marka Ivkovića (25), sramotnog ponašanja i odbijanja minuta ćutanja, raznih provokacija putem društvenih mreža krenuli su sa novim transparentima.Posle momenta kada su navijači Partizana na utakmici protiv...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.