UMALO LINČ FUDBALERA ZVEZDE: Grobari krenuli ka crveno-belima, igrači Partizana sprečili tuču

Izvor: Kurir, 18.Okt.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO LINČ FUDBALERA ZVEZDE: Grobari krenuli ka crveno-belima, igrači Partizana sprečili tuču

U poslednjem trenutku pojavili su se fudbaleri Partizana i postavili se između svojih navijača i kolega iz Crvene zvezde. Zahvaljujući tome izbegnuti su veći sukobi

Po završetku 147. večitog derbija došlo je neprijatne situacije na parkingu ispod južne tribine stadiona Partizana. Navijači crno-belih došli su do autobusa gostujuće ekipe, ali su veći incident sprečili fudbaleri Partizana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />"Grobari" su pokušali da sruše zaštitnu ogradu koja deli navijače koji izlaze sa južne tribine i parkinga gde je bio parkiran autobus crveno-belih.

Žandarmerija i redari pokušali su da oteraju navijače, ali je dodatne tenzije izazvao jedan pripadnik redarske službe koji je fudbaleru Crvene zvezde Milošu Bosančiću, koji je nekada igrao za crno-bele, dobacio da navija za Partizan.

Kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović udario je nogom pripadnika redarske službe, a to je žestoko iznerviralo navijače crno-belih koji su prišli sasvim blizu igračima.

U tom trenutku pojavili su se fudbaleri Partizana i postavili se između svojih navijača i kolega iz Crvene zvezde. Zahvaljujući tome izbegnuti su veći sukobi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UMALO-LINC-FUDBALERA-ZVEZDE-Grobari-krenuli-ka-crveno-belima-igraci-Partizana-sprecili-tucu

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2014, 00:57

U poslednjem trenutku pojavili su se fudbaleri Partizana i postavili se između svojih navijača i kolega iz Crvene zvezde. Zahvaljujući tome izbegnuti su veći sukobi..Po završetku 147. večitog derbija došlo je neprijatne situacije na parkingu ispod južne tribine stadiona Partizana. Navijači crno-belih...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.