UEFA odlučuje o Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA odlučuje o Zvezdi!

Odmah posle večerašnje utakmice, svi pogledi iz Zvezde biće usmereni ka UEFA. Iz dva razloga.

Crvena zvezda večeras bije odlučujuću birku za plasman u Ligu šampiona, ali bezu obzira na ishod revanša sa Salcburgom, crveno-beli su već obezbedili još jednu ''evropsku jesen'' - pitanje je samo da li u Ligi Evrope ili u Ligi šampiona.

Već sutra će biti obavljen žreb grupa za Ligu šampiona i to bi mogao da bude prvi razlog za Zvezdinu pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << usmerenu ka UEFA, ali postoji i onaj drugi, manje prijatan.

Pogađate, tiče se kazne koju je UEFA nedavno izrekla Zvezdi od dve utakmice na svom terenu bez prisustva publike, od čega su crveno-beli jednu već odradili protiv Salcburga.

U međuvremenu Zvezda je podnela žalbu na ovu odluku, nadajući se da će ''disciplinci'' iz UEFA prepoloviti prvobitno izrečenu kaznu.

Kako ovog popodneva prenosi ''Informer'', konačna odluka UEFA očekuje se već sutra, ali prema nezvaničnim saznanjima ovog lista ''male su šanse da UEFA uvaži žalbu i verovatno će aktuelna kazna ostati na snazi''.

U tom slučaju, crveno-beli bi prvu utakmicu kao domaćini u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope igrali bez prisustva publike, ali možda Zvezdi ipak stignu dobre vesti sutra iz UEFA.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.