UEFA: Spartaks dočekuje Zvezdu u Rigi

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Spartaks dočekuje Zvezdu u Rigi

Šampion Srbije prvi zvaničan meč u 2018. godini odigraće na terenu Skonta umesto Spartaksa

Fudbaleri Crvene zvezde prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv Spartaksa u Rigi 11. jula sa početkom u 18 sati.

Crveno-beli će protiv letonskog šampiona, čiji je stadion u Jurmali, ipak gostovati u Rigi na terenu Skonta odlukom UEFA.

Kapacitet tog stadiona, udaljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 39 kilometara od Jurmale, iznosi 8.800 mesta.

Revanš meč na stadionu "Rajko Mitić" još uvek nije određen, a termini su 17. i 18. jul.

Ukoliko prvak Srbije uspešno prebrodi prvu prepreku u drugoj rundi kvalifikacija čeka boljeg iz duela APOEL (Kipar) - Suduva (Litvanija).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Zvezdina prva provera - Samo jedan novajlija od prvog minuta (SASTAV)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018

Crveno-beli će imati prvu proveru u sklopu priprema koje odrađuju u Austriji...Fudbaleri Crvene zvezde odigraće u ponedeljak prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu koju sprovode u Austriji...Šampion Srbije odmerio je prošle nedelje snage sa selekcijom Užica ali će današnji meč...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.