U petak žreb za polufinale Kupa Srbije

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 10:45

U petak žreb za polufinale Kupa Srbije

Žreb polufinalnih meceva Kupa Srbije biće održan u petak u 13 sati u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, saopštio je FSS.
U polufinale Kupa Srbije za sezonu 2019/20 plasirali su se fudbaleri Crvene zvezde, Čukaričkog, Partizana i Vojvodine.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je eliminisala ekipu Inđije sa 2:1, a istim rezultatom Partizan je bio bolji od ekipe Radnika.
Čukarički je het-trikom Tedića, nakon preokreta bio bolji od ekipe Radničkog sa 3:2, a ekipa Vojvodine je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisala ekipu Mladosti.
Žreb za polufinale takmičenja zakazan je za petak od 13 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama.
Datum odigravanja polufinalnih utakmica je 10. jun, dok je finale na programu 24. juna.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sutra žreb za polufinale Kupa Srbije, obezbeđen i prenos

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020

Koga priželjkujete?..Žreb za polufinale Kupa Srbije održaće se sutra u 13.00 u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije...Polufinalisti Kupa Srbije u fudbalu su Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i Čukarički...Žreb će biti uživo prenošen na Jutjub kanalu Fudbalskog saveza Srbije..."Crveno-beli"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.