U nedelju Zvezda igra protiv Širokog

Izvor: Glas javnosti, 28.Nov.2012, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju Zvezda igra protiv Širokog

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će utakmicu 11. kola Jadranske lige protiv Širokog igrati u nedelju, 2. decembra, u 17, umesto dan ranije u 19 sati.

Razlog za promenu termina je da se izbegne poklapanje sa utakmicom poslednjeg kola jesenjeg dela fudbalskog prvenstva, u kojoj Crvena zvezda dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Vojvodinu. 

"Rukovodstvo crveno-belih želelo je da navijačima omogući da gledaju utakmice Zvezdinih fudbalera i košarkaša pa je poslalo dopis čelnicima regionalnog takmičenja koji su imali razumevanje i odobrili promenu termina", piše u saopštenju.

Ulaznice za meč Crene zvezde i Širokog prodavaće se u subotu na stadionu crveno-belih od 11 do 19 i u nedelju na blagajnama hale Pionir od 14 do početka utakmice.

Cene ulaznica su 200 dinara za tribine, 300 za parter, 700 za plavu ložu, a 1.000 za VIP ložu. 

U ostalim utakmicama 11. kola Jadranske lige u subotu će igrati Radnički - Zadar (17.00), MZT Skoplje - Solnok (20.30) i Split - Budućnost (21.00), a u nedelju Cedevita - Krka (17.00), Olimpija - Cibona (19.00), Igokea - Partizan (20.30).
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.