U boljoj smo formi, ali to važi i za Zvezdu

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U boljoj smo formi, ali to važi i za Zvezdu"

Trener košarkaša Albe Aito Garsija Reneses rekao je da njegovu ekipu čeka teško gostovanje protiv Crvene zvezde.

"Oporavak povređenih igrača nam mnogo pomaže i sada smo u boljoj formi nego u prvom delu sezone. Ali, to isto važi i za Zvezdu, koja je dovela trojicu novih igrača i koja je pod novim trenerom došla do osmog mesta na tabeli", rekao je Reneses pred utakmicu u Beogradu.

Alba će u petak igrati protiv Zvezde u 20. kolu ABA lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Ovo će biti veoma teška utakmica u ogromnoj Areni u Beogradu, gde će 18 hiljada navijači sjajno podržavati Crvenu zvezdu", kazao je Reneses.

Košarkaš nemačkog kluba Luks Sikma je rekao da je predstojeća utakmica veoma važna za Albu.

"Utakmica protiv Zvezde će biti prilika da se poboljšamo u zaista teškom okruženju. Zvezda igra dobro u poslednje vreme, što će biti pravi test za nas i prilika da se pokažemo, da idemo u dobrom pravcu", rekao je Sikma.

Utakmica između Zvezde i Albe počeće u petak u 19.00.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.