U Zvezdi plakao na treninzima, sad se vraća u Evropu na velika vrata!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zvezdi plakao na treninzima, sad se vraća u Evropu na velika vrata!

Miguel Arauho ima ponude iz Belgije i Holandije

Navijači Crvene zvezde se sigurno sećaju perunaskog štopera Miguela Arauha. Došao je na velika vrata, kao jedan od najperspektivnijih defanzivaca u Južnoj Americi. Međutim, Perunac se u prvoj evropskoj odiseji nije snašao. Istina, nije dobio ni veliku šansu. Odigrao je svega pet mečeva, ali se i na treninzima ponašao vrlo infantilno. Često je plakao, imao je u tom turbolentnom periodu u Zvezdi i ljubavne probleme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Vratio se u domovinu i spasio karijeru. Postao je jedan od najcenjenijih štopera Perua, počeo je da briljira u dresu Alijans Lime. I ne samo to. Dobio je pozive za reprezentaciju, a posle tri godine čeka ga novi izazov.

Listovi iz Perua javljaju da će Miguel Arauho u ovom prelaznom roku sigurno napustiti Alijansu i da će ponovo zaigrati u Evropi. On ima konkretne ponude iz Belgije, Holandije i Danske... Na Alijansi je da izabere najbolju, pošto se nalazi u velikim finansijskim problemima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.