U ZVEZDI NE ŽELE DA NAPRAVE ISTU GREŠKU: Sprema se TIM SNOVA na Malom Kalemegdanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 10:06

U ZVEZDI NE ŽELE DA NAPRAVE ISTU GREŠKU: Sprema se TIM SNOVA na Malom Kalemegdanu

Crveno-beli već sad žele da sve dogovore.

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u Top 8 Evrolige, a posle osvojenog Kupa Radivoja Koraća crveno-beli su u igri za odbranu još dva trofeja u ABA ligi i KLS. Zbog toga je rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana spremno da počne da radi na formiranju ekipe za narednu sezonu kako bi bi se napravio korak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje u Evroligi.

Prvi korak u izgradnji tima biće pregovori sa Fakundom Kampacom kako bi on ostao i sledeće sezone u Zvezdi, saznaje ''Kurir''. Zvezda je počela da sklapa finansijsku konstrukciju za narednu sezonu, a Kampaco je među najvećim prioritetima i pošto je zadovoljan u Beogradu ima dovoljno argumenata za nastavak saradnje pored onog da bi Srbija trebalo da ima dva predstavnika u Evroligi i naredne  sezone.

Među najvećim prioritetima za klub sa Malog Kalemegdana je i ostanak FIlipa Petruševa koji igra veoma dobreu sezonu. Dolazak u Zvezdu se ispostavio kao dobar potez, a Petrušev sa crveno-belima ugovor na 1+1 godinu i samo bi ponuda iz NBA lige mogla da spreči njegov ostanak i na Malom Kalemegdanu se nadaju da će uspeti da postignu dogovor sa reprezentativcem Srbije.

Među bitinim zadacima kluba je i ostanak Luke Vildoze kojem nije trebalo dugo vremena da postane miljenik navijača i na Malom Kalemegdanu imaju želju da ga zadrže. Ipak, ako se odluči na odlazak, Zvezda će za bnjega dobiti obeštećenje pošto ima važeći ugovor sa njim.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.