U SLUČAJU DOBRE PONUDE: Zna se ko na leto odlazi sa Marakane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SLUČAJU DOBRE PONUDE: Zna se ko na leto odlazi sa Marakane (FOTO)

Crveno-beli prave planove za predstojeći prelazni rok.

Odavno je poznato da će se Crvena zvezda rastati sa Aleksom Terzićem, koji je pred vratima Fjorentine. Osim mladog beka, Marakanu će izvesno napustiti Brazilac Kafu (najbliži klubovima iz Japana) i "prekobrojni" Rašid Sumaila (na leto se vraća u Kuvajt).

Ono što je sigurno, u Ljutice Bogdana se već sada prave planovi za predstojeći letnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazni rok i ko bi još, od pomenute trojice fudbalera, mogao da se nađe na izlaznim vratima.

Izvestan je i odlazak Lorenca Ebisilija. Holanđanin nije uspeo da se nametne pored sjajnog Marka Marina i novajlije iz BATE-a, Mirka Ivanića, pa su čelnici lidera Superlige Srbije spremni da puste vezistu i ispod obeštećenja, za koje je stigao iz kiparskog APOEL-a, kako ne bi predstavljao opterećenje budžetu crveno-belih.

Poslednji koji je blizu odlaska iz Zvezde je Ričmond Boaći. Reprezentativac Gane se na velika vrata vratio na Marakanu iz kineskog Đijangsu Suninga, ali ni približno ne igra kao kada je svojevremeno, u tandemu sa Aleksandrom Pešićem, rešetao protivničke mreže.

Jedan od najboljih strelaca crveno-belih u poslednjoj deceniji, od starta proleća muku muči sa povredama i više vremena provodi na terapijama, nego u startnoj jedanaestorici. Prioritet Crvene zvezde je da se Boaći oporavi, počne da daje golove i dobije povoljnu inostranu ponudu. Ako bi se pojavila već na leto, čelnici srpskog šampiona ne bi pravili problem napadaču da promeni sredinu, sve sa ciljem da se finansijski uslovi ispoštuju.

Na taj način, Crvena zvezda bi otvorila prostor za dovođenje još jednog "stranca", pošto bi odlaskom Boaćija na Marakani ostali: Erik Jirka, Ben Fardu i Marko Marin.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka prve zvezde Juventusa Kristijana Ronalda.

Gracias 2018 por haberme hecho tan feliz ❤️✨ Mis mejores deseos para todos vosotros... 🌍

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Dec 31, 2018 at 12:56am PST

Sundays are always better with @aloyoga 🧘‍♀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Nov 11, 2018 at 12:30pm PST

“Vive la vida con quien te dé la vida”. Frida Kahlo Feliz día ❣️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 8, 2018 at 4:57am PDT

Ayer mientras me preparaba para asistir al evento organizado por @voguespain y @nivea_es Gracias a la artista @vickymarcosg por maquillarme y peinarme. ❤ @yslbeauty FELIZ FIN DE SEMANA ☀️ 💋

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on May 18, 2018 at 4:06am PDT

G o o d v i b e s ☯️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 1, 2017 at 9:17am PDT

...Amante de una sonrisa y de las miradas sin explicación... 💌🔄 #QueMeGusta #unrayodesol G o o d n I g h t ☪

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 29, 2016 at 11:22am PDT

HAPPY IS THE NEW RICH ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jul 5, 2016 at 11:18am PDT

Decisiones permanentes por emociones temporales 🚫🚫🚫🚫🚫🚫 #i #miss #you #o .........Cuando te permites lo que mereces, atraes lo que necesitas ............🙋🙋🙋🙋🙋 #lol

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Oct 21, 2015 at 12:43pm PDT

Viva la vida, viviendo la vida, vive la vida!! 💘 #Más #que # Feliz #Love #Summer #Ibiza #vidita #❤

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jun 25, 2015 at 10:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.