Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MINUT DO DVANAEST: Katai odlazi u Primeru, ali ne u Seltu! (FOTO)

Ako je i bilo navijača Zvezde koji su se nadali da bi Katai mogao da ostane, to izgleda više nije slučaj, pošto će najbolj fudbaler crveno-belih ipak otići u špansku Primeru.

Posle dugo peripetija, prihvatanja ponude Selte, pa i odbijanja iste, da bi gotovo u ‘minut do 12’ najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ipak pronašao klub u, kako je rekao, ‘najjačoj ligi na svetu’. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Strani mediji bave se mnogobrojnim transferima u smiraj prelaznog roka, a jedan od njih je i Kataijev, koji je prema navodima dogovorio sve sa španskim Alavesom.
Navodno je transfer vredan 2.000.000 evra, a Alaves će Zvezdi isplatiti sumu u dve rate. Takođe, Katai je Zvezdi oprostio dug od skoro 400.000 evra, što je još jedan dokaz njegove privrženosti klubu.
Srpski reprezentativac tako će ipak zaigrati u Primeri, ali ne u Selti, dok su odbijene ponude Atalante, koja je dovela našeg Aleksandra Pešića i moskovske Lokomotive.
@TeamMercato Aleksandar #Katai pourrait finalement rejoindre #Alaves
Désolé @CeltaVigoFrance
— Team Mercato (@TeamMercato) August 31, 2016

The post U MINUT DO DVANAEST: Katai odlazi u Primeru, ali ne u Seltu! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai u Alavesu, debi na Nou Kampu!

Izvor: B92, 01.Sep.2016, 00:30

Najbolji fudbaler Crvene zvezde u protekle dve sezone Aleksandar Katai prešao je u španski Alaves, potvrdila su oba kluba...Kako prenose lokalni mediji, transfer je vredan dva miliona evra od čega Zvezdi pripada 75 odsto, te 20% procenta od sledećeg transfera...Alaves će odmah platiti miliona evra,...

Nastavak na B92...

IGROM SLUČAJA: Znate li protiv koga će i gde Katai imati ‘vatreno krštenje’ u Primeri?

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2016

Vrlo zanimljiv podatak i verovatno idealan rival i stadion za debi u, kako je sam rekao, ‘najjačoj ligi na svetu’.. . Jedan od najboljih fudbalera u Superligi Srbije Aleksandar Katai krenuo je novim putem, a njegov sledeći korak je španska Primera.. Nije u pitanju Selta iz Viga kao što je već...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.