U ISTOM DANU: Dve negativne vesti za navijače Crvene zvezde! Delije se nisu nadale ovome

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 17:07

U ISTOM DANU: Dve negativne vesti za navijače Crvene zvezde! Delije se nisu nadale ovome

Ništa od najavljenog pojačanja, a izgleda da bi i vezista mogao da ode.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je o aktuelnostima u beogradskom klubu. Dve stavke su posebno zabrinule navijače.

Naime, prelazni rok prolazi dobro, ali jedna želja ipak izgleda neće biti ispunjena. Po svemu sudeći, već upisani Late Lat neće doći.

- Late Lat je bio naša želja. Tu se malo iskomplikovalo na relaciji njegovog menadžera i Atalante. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Našli smo se ćorsokaku na koji nismo mogli da utičemo. Toliko se dobro namestilo sve ovo sada da se postavlja pitanje da li nam je potreban. Mi već u špicu imamo veliku konkurenciju. Tako da, postavlja se pitanje ako su svi tu da li će biti nezadovoljnih", poručio je Terzić.

On je potvrdio i da Aleksandar Katai, Stefan Leković i Stefan Mitrović ostaju. Ali postoji problem - pitanje je da li će isti biti slučaj i sa Kangom.

- Videćemo, Kanga je dao mnogo Zvezdi. Videćemo da li može da odgovori zahtevima brzog fudbala koji forsira Barah. To je do njih, a ne do Baraha - izjavio je Zvezdan Terzić.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.