Turski navijači spremaju spektakl za Milijaša, Mikić oduševljen njegovim dolaskom

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski navijači spremaju spektakl za Milijaša, Mikić oduševljen njegovim dolaskom

Lokalni mediji prenose da navijači turske Manise ne mogu da dočekaju dolazak kapitena Crvene zvezde Nenada Milijaša i da mu priređuju spektakularan doček.  
FOTO: STARSPORT

Navijači veruju da u njihovu Manisu stiže velika zvezda i shodno tome žele da mu prirede adekatan doček već na samom aerodromu 26. avgusta kada je zakazan njegov dolazak.
“Milijaš je zaista poseban fudbaler i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kvalitet će definitivno poboljšati ekipu. Potpisali smo ugovor sa njim na dve godine i jedva čekamo njegov dolazak. U ugovoru postoji opcija da produžimo saradnju na još jednu sezonu ako budemo zadovoljni. Kupili smo mu avionske karte, iznajmili smo mu kuću i narednog utorka ga očekujemo u Manisi. Navijači moraju da budu još malo strpljivi“, rekao je Manisin predsednik Abdulah Mergen.
Zanimljivo, kapiten Nenadu Milijašu biće Nikola Mikić, koji je traku nosio i u Crvenoj zvezdi.
“Milijaš je igrač evropske klase. Bio je reprezentativac Srbije i igrao u Premijer ligi. Njegov kvalitet niko ne dovodi u pitanje, znam da će samo poboljšati našu igru. Dobri smo prijatelji i ponosan sam što je i to prijateljstvo bilo jedan od razloga da on dođe u Manisu. Bilo bi lepo da nam se pridruži i Perović. Nadam se da će doći do dogovora“, rekao je Mikić lokalnim medijima.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.