Turci otkrivaju - Zvezda ambiciozna sa skromnim budžetom, novi Amerikanac umesto Brauna? (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 18:52

Turci otkrivaju - Zvezda ambiciozna sa ''skromnim budžetom'', novi Amerikanac umesto Brauna? (video)

Da li je na vidiku rešenje za goruće pitanje u Zvezdinom rosteru, ili je suviše rano za ovakve najave?

Crvena zvezda će i definitivno igrati sledeće sezone u Evroligi, pa se, shodno tome, ponovo očekuje veoma kvalitetan tim koji bi tokom leta mogli da naprave crveno-beli.

Navijači su nestrpljivi da čuju ko bi mogao da bude prvo pojačanje za sledeću sezonu, pominjali su se Simonović, Blažič, Kalinić, Jović kao potencijalni povratnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za očekivati je da bar neko od njih ovog leta ponovo obuče crveno-beli dres, ali zanimljiva informacija stiže i iz Turske.

Tamošnji novinar Fersu Jahjabejoglu otkriva ko bi mogao da bude Zvezdina zamena za Lorenca Brauna, koji će, izvesno je, ovog leta promeniti sredinu.

Prema njegovim saznanjima, Zvezdin izbor mogao bi da bude Lamar Piters, 21-godišnji američki plejmejker.

On je bio član Vestčerstera, filijale Njujork Niksa, a u razvojnoj ligi je ostvario prosečni učinak od 17,7 poena, 7,2 asistencije, 2,7 skokova i 1,3 ukradenih lopti po meču. Uz to, imao je 40.4% uspešnosti u šutu za tri poena.

Pomenuti novinar takođe konstatuje da će Zvezda formirati ambiciozan tim, sa ''skromnim budžetom'', ali jasno je da će uprava Crvene zvezde ovoga leta najpre rešavati pitanje trenera, pa tek kada to bude završeno, moći će da se govori o pojačanjima, koja bi bila po ukusu novog ili aktuelnog trenera.

-

-

-

-

🛒Kızıl Yıldız, Peters ile İlgileniyor #Euroleaguehttps://t.co/EgEDfm4NGV

— Fersu Yahyabeyoğlu (@fersudeniz) May 30, 2020
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.