Turci hoće popust, na koliko će se naći sa Zvezdom?

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci hoće "popust", na koliko će se naći sa Zvezdom?

Očekivalo se da će zamenik kapitena Crvene zvezde do Nove godine realizovati transfer u Trabzonspor ali stvari neće ići tako glatko kako je bilo najavljeno.

Činjenica da Vujadin Savić sledeće nedelje ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Zvezdom otvorila je Trabzonu prostor da realizuje transfer lakše nego što bi to bio slučaj u nekim drugim okolnostima.

Crveno-beli su svesni da Vujadin Savić ima odličnu ponudu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turske, ali su i pored toga spremni da još malo "tvrde pazar" i pokušaju da dobiju nešto više novca na ime obeštećenja.

Turski mediji su prvobitno preneli da je Trabzon ponudio 450.000 evra za Zvezdinog štopera, sa samim igračem postignut je načelni dogovor, što znači da sada sve zavisi od aktuelnog šampiona Srbije.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana voleli bi da od Savićeve prodaje inkasiraju 1.000.000 evra, ali im ne ide u korist to što ugovor ističe na leto.

Zbog toga se očekuje da dva kluba u narednom periodu nastave pregovore i pronađu se na cifri koja će zadovoljiti i jednu i drugu stranu.

Kako trenutno stoje stvari, Trabzon bi mogao da dobije Vujadina Savića za 750.000 evra, dok bi sam igrač na ime trogodišnjeg ugovora trebalo da zaradi 1.500.000 evra bez bonusa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trabzon se dogovorio sa Savićem, ali ne i sa Zvezdom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018

Navodno problem je obeštećenje za kapitena Crvene zvezde...Kako turski mediji javljaju, Trabzon se dogovorio sa igračem - ali ne i sa klubom...Činilo se da je sve završeno i da će Vujadin Savić pojačati turski tim, a Zvezda inkasirati milion evra. Međutim, turski mediji pišu da su čelnici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.