Tuhel: Zvezda ima sjajnu strukturu, teško je probiti

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Zvezda ima sjajnu strukturu, teško je probiti

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da je njegova ekipa bila fantastična večeras protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

"Potpuno sam zadovoljan, ovo je bilo fantastično. Naša igra je bila vrhunska protiv Zvezde. Imali smo velike prilike da damo još golova. Igrali smo na visokom nivou kao tim. Zadovoljan sam i drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poluvremenom jer smo uspeli da nastavimo u istom ritmu, poštujući protivnika", rekao je Tuhel i nastavio:

"Dosta smo gledali Zvezdu i situacije u kojima su se pokazali kao dobra odbrambena ekipa. Imaju odličnu strukturu i drugim ekipama je bilo teško da ‘probiju’ Zvezdu. Nisu izgubili 34 utakmice, dosta su komplikovani. Mozda se učinilo da je bilo lako, ali nije bilo tako".

PSŽ je ubedljivo sa 6:1 pobedio Crvenu zvezdu u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Cela ekipa je bila ujedinjena, a Nejmar je bio izvanredan, fantastičan. Zaista je želeo da ima vrhunsku utakmicu, glad za loptom... Za nas je veoma važno to što imamo najbolje igrače u Evropi. Još jednom smo pokazali da smo najbolja ekipa", kazao je Tuhel.

Onda se osvrnuo samo na Brazilca koji je upisao het-trik.

"Nejmar je jedan od najboljih. Imamo najbolje igrače u Evropi, nije samo Nejmar. Po mom mišljenju odnosili smo pobedu jer imamo takve igrače. Jasno je da je Nejmar predvodnik, ali cela ekipa je bila dobra", zaključio je Tuhel.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trener PSŽ: Bili smo fantastični protiv Zvezde

Izvor: Beta, 03.Okt.2018

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da je njegova ekipa bila fantastična večeras protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona."Potpuno sam zadovoljan, ovo je bilo fantastično. Naša igra je bila vrhunska protiv Zvezde. Imali smo velike prilike da damo još golova. Igrali smo na visokom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.