Tuča za kraj godine: Crvena zvezda bolja od Mege, duel obeležila gruba igra rivala (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Dec.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča za kraj godine: Crvena zvezda bolja od Mege, duel obeležila gruba igra rivala (VIDEO)

Beograđani bolji od domaćina, prekid sredinom poslednje četvrtine bacio senku na meč

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu na gostovanju u Sremskoj Mitrovici (90:85) u 13. kolu ABA lige.

Poslednji prvenstveni meč u 2017. godini obeležila je veoma gruba igra čiji je odraz 60 faulova i čak 75 izvedenih slobodnih bacanja.

Kulminacija igre na granici nesportske usledila je sredinom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << poslednje četvrtine. Zbog čarki na terenu dogodio se prekid, a rezultat koškanja bio je isključenje člana stručnog štaba crveno-belih Nebojše Ilića i nekoliko nesportskih ličnih grešaka.



Na putu d novog slavlja srpskog šampiona posebno se istakao Džejms Feldin, koji se probudio u drugoj deonici i na kraju je imao čak 23 poena. Dobru partiju je pružio i Tejlor Ročesti, koji je došao do 15 koševa, a u redovima Mega Bemaksa najbolji je bio Aleksandar Lazić sa 17 poena.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.