Tuča navijača Zvezde i Partizana

Izvor: B92, 05.Maj.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača Zvezde i Partizana

Beograd -- Uoči 142. prvenstvenog derbija došlo je do tuče navijača Partizana i Crvene zvezde blizu Kalenić pijace u Beogradu, u kojoj je jedan mladić teže povređen.

Prema informacijama do kojih je došao Blicsport.rs, odmah po izbijanju ovog incidenta obaveštena je policija, a kada je na mesto tuče stigla i ekipa hitne pomoći - konstatovano je da je jednom od učesnika polomljena noga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je odmah prebačen u Urgentni centar, dok u ovom trenutku informacija o drugim povređenim nema. Jake policijske snage obezbeđuju mesto događaja na opštini Vračar, na kojoj je posle tuče mirno.

Derbi, koji se igra na stadionu u Humskoj, počinje u 19.30.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča navijača pred derbi

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2012

Jedan mladić je povređen u tuču dve grupe navijača u blizini Kalenić pijace u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Incident na stadionu, u gradu teže povređen navijač

Izvor: Sportal.rs, 05.Maj.2012

Pre početka 142. večitog derbija na stadionu u Humskoj dogodila su se dva incidenta, u gradu i na stadionu, u režiji navijača Zvezde i Partizana. Najpre je do žestoke tuče došlo na Vračaru, u blizini Kalenić pijace, jedan mladić je teže povređen, njemu je polomljena noga, pa je kolima hitne...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.