Trnava je crveno-bela, Delije na svakom koraku! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trnava je crveno-bela, ''Delije'' na svakom koraku! (video)

Kako se približava početak utakmice, navijača Crvene zvezde sve je više.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 20 časova i 30 minuta bore se istovremeno i za plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i za evropsku jesen.

Rival im je domaći Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Trnave u Slovačkoj, ali iako večeras gostuje, srpski šampion će moći da računa na veliki broj svojih pristalica.

Naš izveštač iz Trnave upravo nam je poslao snimak iz centra ovog slovačkog grada, gde su se već okupili Zvezdini navijači, koji kreiraju prepoznatljivu atmosferu. I ne samo to, maltene na svakom koraku ovog popodneva u Trnavi možete da sretnete pristalice crveno-belih.

Sve će nešto kasnije biti začinjeno i korteom koji se sprema do početka utakmice. Očekujte do tada još zanimljivih snimaka iz Trnave.

Podsetimo, prva utakmica u Beogradu završena je rezultatom 1:1, Zvezda će večeras ići na pobedu, a sve će to biti lakše uz ovakvu podršku.

- -

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Delije'' krenule na stadion, jedan detalj je posebno zanimljiv (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018

I to je ono što je za pohvalu pre početka utakmice u Trnavi...Preneli smo tokom popodneva da se veliki broj navijača Crvene zvezde okupio na ulicama Trnave, da je tamošnja policija u pripravnosti, ali naš izveštač javlja nešto što je i zanimljivo i pohvalno u isto vreme - da nema nikakvih incidenata...

Nastavak na Sportske.net...

Očekivano - Salcburg čeka boljeg iz Trnave!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018

Fudbaleri šampiona Austrije potvrdili su pobedu sa svog terena i u Makedoniji...Salcburg je na svom terenu pre nedelju dana slavio sa 3:0, a danas su u Skoplju na stadionu "Filip drugi" bili bolji od Škendije sa 0:1 (0:0), te tako sa ukupnih 4:0 idu u plej-of za plasman u Ligu šampiona...Škendija...

Nastavak na Sportske.net...

Trnava cela, crveno-bela VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 08:19

Fudbaleri Crvene zvezde drugu sezonu u nizu učestvovaće u grupnoj fazi nekog evropskog kupa...Crveno-beli su trijumfom nad Spartakom u Trnavi posle produžetaka obezbedili najmanje grupnu fazu Lige Evrope...Međutim, srpski šampion je i na korak od prvog plasmana u Ligu šampiona po aktuelnom sistemu...Poslednji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.