Trkulja novi golman Voždovca: Zaslužujemo plej-of

Izvor: RTS, 21.Jun.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trkulja novi golman Voždovca: Zaslužujemo plej-of

Bivši golman Crvene zvezde Marko Trkulja prešao je iz Sinđelića u Voždovac, objavio je beogradski superligaš. Trkulja na "krov" dolazi iz drugoligaša sa Dušanovca, gde se odličnim partijama preporučio novom klubu za novu saradnju sa perspektivnim trenerom Radomirom Kokovićem.
Trkulja ne krije zadovoljstvo dolaskom medu "zmajeve" i ističe da je Vožovac jedan od najbolje organizovanih klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u zemlji.

"Dolazim u sjajnu fudbalsku sredinu i klub koji je organizovan na zavidnom nivou. Drago mi je što je stručni štab mlad, ekipa je spoj iskusnih igrača i mladih talenata i mislim da je ispred nas jedna uspešna sezona", rekao je Trkulja za klupski sajt.
Talentovani čuvar mreže veruje da će ponovo biti uspešna saradnja sa Kokovićem kao u Sinđeliću.
"Iskustvo rada sa trenerom Kokovićem i njegovim kompletnim stručnim štabom je zaista sjajno. Sarađivali smo u prethodnom klubu i ostvarili zapažene rezultate, mislim da sada uz još bolje uslove na "krovu" možemo da uradimo mnogo. U narednoj sezoni cilj je da se klub plasira u plef-of, jer to Voždovac zaslužuje. Očekuju nas pripreme u Sloveniji i mislim da ćemo tamo sklopiti kockice i postaviti temelje za sjajnu sezonu", zaključuje on.
Trkulja je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, bio je i u prvom timu nekoliko sezona, a onda branio za Sopot, Zemun, subotički Spartak, Kolubaru i Davao na Filipinima, pre Sinđelića.
Fudbaleri Voždovca u nedelju putuju u Sloveniju na dvonedeljne pripreme, gde je planirano da igraju prijateljske utakmice sa Krasnodarom, Domžalama, Rudarom iz Velenja, rumunskim Botošanijem i Balzanom sa Malte.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trkulja novi golman Voždovca: Zaslužujemo plej-of

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2019

Bivši golman Crvene zvezde Marko Trkulja prešao je iz Sinđelića u Voždovac, objavio je beogradski superligaš...Trkulja na "krov" dolazi iz drugoligaša sa Dušanovca, gde se odličnim partijama preporučio novom klubu za novu saradnju sa perspektivnim trenerom Radomirom Kokovićem...Trkulja ne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.