Izvor: DobreVesti.rs, 12.Feb.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri zlata, srebro i bronza u u Austriji

 
NOJZIDL AM ZE - Prvog dana „Panonija trofeja“ u austrijskom mestu Nojzidl am Ze, srpski strelci su osvojili tri zlatne, srebrnu i bronzanu medalju.


Zlatom pištoljem su se okitili  Damir Mikec  iz Policajca i Zorana Arunović iz Crvene zvezde,  dok je puškom trijumfovao Milutin Stefanović iz kragujevačkog „Čika Mate“. Srebro vazdušnim pištoljem  osvojila je sjajna Boranka Bobana Veličković, dok je vazdušnom puškom do bronzanog trofeja došla Dragana Todorović reprezentativka Novog Beograda Ušća.
Damir Mikec je slavio vazdušnim pištoljem sa 204,5 krugova što je bolje od državnog rekorda finala Dimitrija Grgić iz 2014. od 203,8 krugova! Čeh Svetlik je bio drugi sa 202,3...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Stefanoviću zlato u uzbudljivom finalu “Panonija trofeja“

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2015

Prvog dana „Panonija trofeja“, koji se održava u austrijskom mestu Nojzidl am Ze, srpski strelac iz redova “Čika Mate“ Milutin Stefanović osvojio je zlatnu medalju u disciplini vazdušna puška. On je u uzbudljivom finalu bio bolji od Mađara Vereša za 0,1 krug! . Odlučile su poslednje...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.