Tri gola Orlandića, golman u Zvezdinom dresu pogodio iz penala za Železnik

Izvor: Blic, 09.Mar.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri gola Orlandića, golman u Zvezdinom dresu pogodio iz penala za Železnik

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Železnik sa 4:1 (2:0) u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu "Rajko Mitić".

Trener Nenad Lalatović dao je šansu igračima koji su u prethodnom periodu imali manju minutažu, pa su od početka protiv trećeligaša igrali: Kahriman, Mijailović, Pavićević, Mbođ, Đorđević, Grujić, Bosančić, Avramovski, Savićević, Gavrić i Orlandić. Ušli su još Trkulja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Martinović, Živković i Nenad Cvetković.

Gosti iz Železnika došli su u crvenoj opremi, u kojoj su na teren već istrčali domaći igrači, pa je rival srpskog prvaka igrao u belim Zvezdinim dresovima.

Susret je obeležio trostruki strelac Petar Orlandić, jedan pogodak delo je Vukana Savićevića, dok je za Železnik strelac bio golman Ivan Pavlović koji je precizno izveo penal koji je skrivio Mamadu Mbođ.

Orlandić je najpre bio na pravom mestu da u mrežu sprovede odbitak nakon slobodnjaka Bosančića, da bi doskorašnji napadač Zete do kraja poluvremena udvostručio prednost na asistenciju Gavrića.

Savićević je u nastavku povisio na 3:0 na centaršut omladinca Živkovića koji je delovao po levom krilu, a sve dileme oko pobednika otklonio je Orlandić trećim golom na dodavanje levog beka Đorđevića.

Crveno-beli nastavljaju poteru za liderom Partizanom i u 19. kolu Jelen Superlige, u subotu gostuju Spartaku u Subotici (14.30), dok će crno-beli dočekati Rad od 17 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDNIČKA SERIJA ZVEZDE: Het-trik Orlandića protiv Železnika

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2015

U prijateljskom meču Crvena zvezda je savladala Železnik sa ubedljivih 4:1.. . Trener crveno-belih Nenad Lalatović utakmicu je odigrao sa igračima koji nisu bili u sastavu protiv Vojvodine, to jest i sa onima koji su na tom meču ušli sa klupe. Junak pobede Crvene zvezde nad “lavovima” bio je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.