Trener omladinaca Zvezde: Malo ko je verovao u ove momke

Izvor: B92, 26.Nov.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener omladinaca Zvezde: Malo ko je verovao u ove momke

Trener omladinaca Crvene zvezde Slavoljub Đorđević rekao je da je njegova ekipa osvojila važan bod protiv Bajern Minhena.

Zvezda je igrala 1:1 sa Bajernom iz Minhena, u petom kolu omladinske Lige šampiona.

"Važan bod za nas. Mogu da nabrojim na prste ljude koji su verovali u ove momke. Bez obzira na to da li prošli ili ne, nema šta da im se zameri. Uvek su davali svoj maksimum i to će učiniti i u sledećoj utakmici. U Atini će biti kako bude, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda ne mora da brine za svoju budućnost i to smo i danas pokazali", rekao je Đorđević posle utakmice.

Strelac Aleksandar Lukić je kazao da mu je drago zbog gola.

"Drago mi je što sam postigao gol, iako je moj glavni zadatak da budem dobar u defanzivi. Teška utakmica, hteo bih da zahvalim svima koji su došli da nas podrže. Bilo je vrlo naporno, jedva smo izdržali, ali šta je tu je. Nadam se da ćemo u Atini ostvariti pozitivan rezultat i obezbediti evropsko proleće", kazao je Lukić.

Zvezda će u narednom kolu gostovati Olimpijakosu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.