Trener Zvezde ne odmara igrače, motiv ekipe da završi Super ligu bez poraza

Izvor: Beta, 12.Maj.2023, 18:27

Trener Zvezde ne odmara igrače, motiv ekipe da završi Super ligu bez poraza

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine neće odmarati igrače i da ekipa ima veliki motiv da neporažena završi Super ligu Srbije."Nećemo odmarati igrače, do kraja sezone imamo još pet eventualnih utakmica. Mislim da smo toliko dobro radili i trenirali da i bez treninga i odmora, možemo pet utakmica da obavimo i da igramo sa jedanaestoricom. Nikada do sada nismo igrali samo sa 11 igrača, nećemo ni sada, zadovoljni smo mladim igračima, tako da nećemo ni njih previše sputavati", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 18.30 na svom terenu protiv Vojvodine, utakmicu 35. kola Super lige Srbije. Zvezda je već odbranila titulu, a njen trener će izvesti takmičarski tim, uprkos tome što ekipu u sredu čeka i polufinale Kupa protiv ekipe TSC."Probaćemo da nađemo dobar balans, da ne bude to mladi ili stari, već da bude tim koji je kompetitivan iz respekta pre svega prema nama i činjenici da želimo pobedu, a i prema protivniku kao što je Vojvodina, koja je u vrhu tabele", naveo je Milojević.Zvezda je jedina neporažena ekipa u Super ligi Srbije, ima 92 boda, a Vojvodina je peta na tabeli sa ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milojević: Protiv Vojvodine nećemo odmarati igrače zbog polufinala Kupa Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2023

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević istakao je, pred sutrašnji meč protiv Vojvodine u 35. kolu Superlige Srbije, da neće odmarati pojedine igrače zbog polufinala Kupa Srbije i gostovanju TSC-u u sredu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.