Trener Zvezde: Žao mi je što sam se vratio; Trener Partizana: Bilo je veoma teško

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 08:51

Trener Zvezde: Žao mi je što sam se vratio; Trener Partizana: Bilo je veoma teško

Trener Crvene zvezde Nikola Matijašević ističe da je na njega najviše uticao sukob sa trenerom Partizana Bojanom Janjićem.

Partizan je u majstorici eliminisao Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Superlige Srbije posle pet dramatičnih setova.

Treneri Partizana Janić i Zvezde Matijašević ušli u verbalni sukob koji je potrajao nekoliko minuta, pre nego što su podeljeni crveni kartoni, a meč okončan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedom Zvezde u prvom meču plej-ofa.

Drugi i treći meč protekli su bez incidenata i Nikola Matijašević je nakon eliminacije poručio:

"Mislim da je Partizan zasluženo pobedio na ovom meču. Bili su bolji u napadu i na servisu. Videli smo neke od limita koje ekipa poseduje, nažalost u nezgodno vreme. Ali šta je tu je. Mogu samo da čestitam igračima Partizana na pobedi. Nemojte se ljutiti, ono što će me najviše podsećati na ovaj tromeč s Partizanom je ona utakmica koju smo dobili, gde sam doživeo nešto što nisam u životu. Da mi psuju majku, oca, da mi prete... Razgovarao sam sa advokatom. Nemojte se ljutiti, moram to da kažem. Nisam još preboleo to što se desilo. I sad mi je žao donekle što sam se vratio u srpsku odbojku i ovih pola godine. Video sam tu crnu, mračnu stranu. Da momci koji dolaze, koji imaju budućnost u trenerskoj karijeri i koji su u nacionalnom timu, rade takve stvari i ne mogu da podnesu poraz. To je velika katastrofa. Ne znam kako to može da se reši", rekao je trener Crvene zvezde.

Oglasio se i trener Partizana posle pobede svog tima:

"Ovo je bio pakao, neki sedmi krug. Najiskrenije čestitam mojim momcima na svemu što smo preživeli i kako smo se izborili do kraja. Imali smo povredu Denija Šveđanina (prim. aut. Danijela Gruveusa) koji juče nije trenirao i bio je neizvestan za majstoricu. Videlo se da se mučio. Međutim, opet taj Mandić - čarobni dečak, hvala mu na tome. Najiskrenije čestitke Zvezdi na igri. Mučili su se cele sezone, imali problema sa rezultatima, ali ovo što su odigrali na ove tri utakmice je njihova najbolja odbojka. Pokazali su da imaju dugačak roster, ko god je ušao napravio je nešto korisno. Bilo nam je veoma teško, ekstremno smo umorni, ali zato i veoma srećni što idemo dalje", rekao je Bojan Janjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.