Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 19:30

Trener Zadra: „Ramljaku je pukla patika, naduvala se, zato nije igrao“

Autor: Aleksandar Obrenović

nedelja 11.02.2024.

22:15

Izvor: Sportske.net


Deklasirala je ekipa Crvene zvezde Zadar rezultatom 93:54, blistali su skoro svi košarkaši crveno-belih i zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je impresivno sve izgledalo, posebno u prvom poluvremenu kada su se svi igrači upisali u strelce. 
Posle meča govorili su trener jednog i drugog tima, a Danijel Jusup, trener Zadra je istakao velike probleme koje je imao njegov tim, ali je istakao i da nije zadovoljan pruženim. 
„Zvezda je ekipa koja u ABA ligi prima najmanje poena, znao sam da će napadački da bude jako teško, međutim nisam očekivao da će biti ovako teško. Baš smo loše odigrali, mislim da je ovo najlošija naša utakmica. Moramo izvući pouke, da vidimo koliko moramo da radimo da bi išli u tom pravcu. U prvom četvrtini su sve napade realizovali i to je napravilo razliku. Što se tiče minutaže malo sam kalkulisao jer nam kreće kup za dva dana, više sam dao igračima sa klupe da igraju, da vide kako to izgleda“, rekao je trener Jusup. 
Neverovatno zvuči da je Ramljak propustio meč zbog patike. 
„Imali smo jednu bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika otišla pred utakmicu, pa nisam hteo da rizikujem, a baš mu na toj nozi patika pukla, naduvala se, kako god. Malo sam kalkulisao sa Žganecom, malo… Kako god izgledali smo loše, trebamo se

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.