Trener Radničkog pred Zvezdu: Tražićemo našu šansu

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 16:10

Trener Radničkog pred Zvezdu: Tražićemo našu šansu

Trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak izneo je očekivanja pred meč sa Crvenom zvezdom.

Nišlije gostuju u Beogradu Crvenoj zvezdi u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Batak je rekao da će njegov tim tražiti šansu.

" Znamo protiv koga igramo. Oni su branioci trofeja u ovom takmičenju i šampioni države, apsolutni su favoriti, ali kup je specifično takmičenje i tražićemo našu šansu. Da bi do te šanse došli, moraćemo da budemo fokusirani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i taktički disciplinovani tokom svih 90 minuta. Svaki kiks se protiv Zvezde skupo plaća. Zvezdi neću moći da suprotstavim najjači moguči sastav. Kovačević je protiv Partizana dobio jak udarac i moraće da pauzira neko vreme. Rovit je i Pejović, a u konkurenciju se vraćaju oporavljeni Vujadinović i Mićibući", rekao je Batak.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije na programu je u sredu od 17:00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA BELE ZASTAVE PRED DOLAZAK NA MARAKANU: Kup je specifičan, tražićemo šansu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022

Nema predaje...Fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju Crvenoj zvezdi u sredu od 17 časova u okviru osmine finala Kupa Srbije, a pred ovaj susret medijima se obratio, trener gostiju, Radoslav Batak...- Znamo protiv koga igramo. Oni su branioci trofeja u ovom takmičenju i šampioni države, apsolutni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.