Trener Kelna: Zvezda ima odlične igrače

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2017, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Kelna: "Zvezda ima odlične igrače"

Trener Kelna Štefan Rutenbek rekao je da Crvena zvezda ima odlične fudbalere i da je njegov tim večeras dao sve od sebe.

"Bilo je dobih igrača na terenu, ali ne želim da govorim o tome. Zvezda ima odlične igrače", rekao je Rutenbek posle utakmice u Beogradu.

Keln je poražen od Crvene zvezde sa 1:0 i neće igrati u narednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fazi Lige Evropa. Dalje su prošli srpski klub i Arsenal.

"Moj tim je dao sve od sebe, ali se završilo tako kako se završilo. Sve je bilo prilično divlje, mnogo grešaka. Imao sam osećaj da sve ide dobro, ali se desilo to što se desilo. Primili smo gol i naš tim se poljuljao. Bilo nam je teško", kazao je trener nemačkog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.