Trener Irtiša: Igramo bolje na strani, možemo da izbacimo Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Irtiša: Igramo bolje na strani, možemo da izbacimo Zvezdu

„Znamo kakav je nivo Crvene zvezde, kakve imaju igrače, tako da je ovo naše sasvim pristojno izdanje s obzirom na okolnosti“, kaže Dimitar Dimitrov

Trener Irtiša Dimitar Dimitrov smatra da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Crvene zvezde i da može da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kazahstasnki prestavnik i srpski vicešampion odigrali su nerešeno (1:1) u prvom meču drugog kola, pa će odluka pasti za sedam dana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na stadionu Rajko Mitić.

„Danas smo prikazali pristojnu igru. Pre dva dana smo imali utakmicu, mnogi momci su bili umorni. Igrali smo tvrdo i disciplinovano u odbrani, ali smo imali problema u završnoj fazi napada. Napravili smo glup penal u bezazlenoj situaciji, a na kraju na isti način i poravnali rezultat. Znamo kakav je nivo Crvene zvezde, kakve imaju igrače, tako da je ovo naše sasvim pristojno izdanje s obzirom na okolnosti. Kao što znate, igramo bolje na strani, verovatno zvuči neskromno, ali mislim da imamo šansu da idemo u narednu rundu“, rekao je Dimitrov.

Revanš između Crvene zvezde i Irtiša zakazan je za 20. jul s početkom od 20.30.

(FOTO: FK Crvena zvezda)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dva remija timova iz BiH, Široki bliži prolazu

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2017

Fudbaleri Širokog Brijega odigrali su nerešeno 1:1 sa Aberdinom u Škotskoj u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Gosti iz Bosne i Hercegovine postigli su vredan gol u gostima i imaju odličan rezultat pred revanš na svom terenu...Domaći tim bolje je počeo meč. Kontrolisao je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.