Trener Inđije: U šoku sam

Izvor: B92, 14.Sep.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Inđije: U šoku sam

Trener Inđije Srđan Blagojević bio je vidno razočaran zbog poraza od Crvene zvezde u osmom kolu Linglong Superlige Srbije.

"U šoku sam... Da se ovakve stvari dešavaju u poslednjih pet minuta. Primamo čestitke posle svake utakmice, svi kažu da igramo dobro, ali po ko zna koji put u finišu pravimo 'budalaštine'... Suviše su sveža osećanja da bilo šta sada kažem", rekao je Blagojević za TV Arena sport.

On je dodao da mu je žao igrača, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su igrom pokazali da zaslužili da budu nagrađeni bodovima.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je loša igra crveno-belih njegova krivica.

"Moram da čestitam Inđiji na fenomenalnoj igri. Videli ste jednu novu ekipu koja stvarno hoće da igra, a mi nismo imali rešenja. Ono što ste videli od nas, to je na moju dušu. U pripremi sam verovao da ću od pojedinih igrača dobiti nešto drugo... Imamo dosta novajlija koje moramo da razigravamo kroz utakmice", rekao je Milojević.

Zvezda je posle preokreta pobedila Inđiju sa 2:1, a golove su postigli u 88. i 90. minutu iz jedanaesteraca.

"Prvo poluvreme je bilo bez energije, nije ličilo ni na šta... Drugo je bilo dosta bolje, promenili smo malo sistem... Čestitam i mojim igračima na zalaganju", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trener Inđije u šoku zbog poraza, pogledao i penal...

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019

Nema dileme Srđan Blagojević oko prvog penala...Trener Inđije Srđan Blagojević bio je vidno potresen posle poraza od Crvene zvezde u osmom kolu Super lige, rekavši da svi hvale njegovu ekipu, ali da bodova nema nigde...Inđija je na "Rajku" vodila 1:0, a onda su Zvezdi u poslednjih pet minuta dosuđena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.