Trener Čuke pred finale Kupa: Ovakve prilike se pružaju možda jednom u životu

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 11:30

Trener Čuke pred finale Kupa: Ovakve prilike se pružaju možda jednom u životu

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez kaže da će finale Kupa protiv Crvene zvezde biti praznik fudbala.

Zvezda i Čukarički igraće za trofej u četvrtak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

"Sve utakmice smo do sada igrali u gostima, sve pobedili, bez primljenog gola. Sad nas čeka finale, jedna utakmica, autsajderi smo, ali sigurno ćemo biti bolji nego na prethodnim utakmicama. Daćemo sve od sebe, ovakve prilike se pružaju možda jednom u životu i da probamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da osvojimo trofej", istakao je Kerkez na konferenciji za medije.

On je citirao trenera košarkaša Partizana Željka Obradovića, koji je nedavno rekao da je "umor samo u glavi".

"Sezona iza nas je odlična, ostvarili smo ciljeve, ali siguran sam da na jednoj ovakvoj utakmici možemo da damo još više", naveo je Kerkez i dodao da bi više voleo da se igra na neutralnom terenu, da veruje da će uskoro na Nacionalnom stadionu biti tako, ali da je svakako lepše da se igra pred 20.000 ili 30.000 gledalaca."

Kapiten Čukaričkog Marko Docić rekao je da ekipu očekuje najteža i najlepša utakmica do sada.

"Svi jedva čekamo da izađemo na teren, da uživamo, neće nam biti lako, protivnik je najteži mogući, koji posebno dobro igra sve na terenu, ali verujem da možemo da se suprostavimo", istakao je Docić i pozvao navijače da u što većem broju dodju na utakmicu", kazao je Kerkez.

Čukarički, koji je pre osam godina osvojio trofej pobedom u finalu protiv Partizana, takođe na stadionu Rajko Mitić, igraće bez trojice pozajmljenih igrača Zvezde (Zoran Popović, Radovan Pankov, Vladimir Lučić), suspendovanog Sambu Sisoka i povredjenih Stefana Kovača i Ibrahima Ndajea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.