Trener Černomoreca priželjkuje pet golova u Zvezdinoj mreži!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Avg.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Černomoreca priželjkuje pet golova u Zvezdinoj mreži!

Trener Černomoreca, Roman Grigorčuk istakao je da bi ga zadovoljio svaki rezultat sa više od pet golova u mreži Crvene zvezde.

"Priželjkujem svaki rezultat sa više od pet golova u našu korist", rekao je kroz smeh trener Ukrajinaca i dodao: "Iskreno, volim način na koji igra Zvezda. Predviđam da će se u naredne dve utakmice igrati dobar fudbal." On je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << istakao da poznaje sve igrače Crvene zvezde, ne samo Ninkovića, i da opasnost vreba od tima. Rekao je da u ovoj utakmici nema favorita i da su šanse za pobedu jednake. Fudbaleri Černomoreca i Crvene zvezde igraju od 18.15 prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.