Trener Budućnosti: Možemo da igramo protiv Zvezde; Jovanović: Želimo da odigramo dobar meč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2022, 14:52

Trener Budućnosti: Možemo da igramo protiv Zvezde; Jovanović: Želimo da odigramo dobar meč

Trener košarkaša Budućnosti Vladimir Jovanović izjavio je da njegov tim očekuje zahtevna utakmica protiv Crvene zvezde u drugom kolu ABA lige.

Crvena zvezda će sutra od 18 sati dočekati Budućnost u drugom kolu regionalne lige.

"Očekuje nas zahtevna utakmica, s obzirom da igramo protiv evroligaške ekipe, jedne od dve iz regiona. Zvezda ima tim sastavljen od velikog broja veoma iskusnih košarkaša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne samo u ABA ligi, već na svim nivoima. Iako imaju par povređenih igrača, nemaju problema sa rosterom, popunjeni su, na svakoj poziciji imaju po dva ili više igrača", rekao je Jovanović, prenose crnogorski mediji.

On je istakao da ima spreman odgovor na igru košarkaša Crvene zvezde.

"Bitno je da odgovorimo na nivo kontakta i čvrstine koje Zvezda neguje određeni niz godina i ukoliko u tome budemo uspeli trebalo bi da igramo utakmicu protiv njih i da pokušamo da je produžimo što duže", rekao je Jovanović.

Trener Zvezde: Želimo da odigramo dobar meč protiv Budućnosti

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je danas da "crveno-beli" žele da odigraju dobar meč protiv ekipe Budućnosti u drugom kolu regionalne ABA lige.

"Očekuje nas derbi kola i utakmica protiv ekipe Budućnosti, koja kao i svake godine ima vrlo visoke ambicije. Imali su sedam dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića", rekao je Jovanović za zvanični sajt Crvene zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević izjavio da želi da njegov tim odigra čvrsto u odbrani.

"Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom leta, imali su celu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja. Svaka dobra utakmica i pobeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni", rekao je Lazarević.

Crvena zvezda je u prvom kolu pobedila MZT 87:67, dok je Budućnost bila bolja od Splita 94:59.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović: Možemo da igramo protiv Crvene zvezde

Izvor: B92, 09.Okt.2022

Trener košarkaša Budućnosti Vladimir Jovanović izjavio je da njegov tim očekuje zahtevna utakmica protiv Crvene zvezde u drugom kolu ABA lige...Crvena zvezda će sutra od 18 sati dočekati Budućnost u drugom kolu regionalne lige..."Očekuje nas zahtevna utakmica, s obzirom da igramo protiv evroligaške...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.